30 вересня 2024 11:36
2

Чому в будинку Мілевського провели обшуки: журналіст розкрив деталі гучної події з екс-форвардом "Динамо"

Журналіст Володимир Звєров розповів про деталі обшуків, які здійснила поліція у будинку колишнього нападника київського Динамо Артема Мілевського та його товариша Сергія Третьяка.


«З того що я чув, Мілевський і Третьяк були далеко не єдиними, у кого провели обшуки. Загалом більшість обшуків, а їх було багато, вони стосувалися не футболу, а саме кіберспорту».

Попри те, що обшуки були пов'язані з кіберспортом, ця історія також дотична і до футболу, розповів журналіст.

«У поліції дуже багато запитань саме до маніпулювання результату у кіберспорті, але частково ця історія зачепила і футбольну тусовку.

Оскільки люди, які підозрюються в організації нечистих матчів у кіберспорті, вони дотичні до футболу й один зі, скажімо так, учасників був у розробці вісім років саме по футбольній тематиці».

Звєров вважає, що через кіберспорт правоохоронні органи можуть вийти на людей, що стояли за впливом на результат футбольних поєдинків.

«Тому кіберспорт кіберспортом, а я думаю що з часом ми дізнаємося і зрозуміємо, що ця історія стосується футболу. Причому тут можуть вилізти достатньо багато цікавих деталей і навіть прізвищ», ‒ розповів Зверов в ефірі ютуб-каналу «ПРОФУТБОЛ Digital».
У Милевского свой дом есть?
Сховати
Балоун, він сам сказав, що винаймає (орендує) будинок у якогось бізнесмена. І що начебто обшук пов'язаний саме з цим бізнесменом.