30 вересня 2024 12:44

Окупанти планують провести осінній призов до армії з 1 жовтня до 31 грудня

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Російські окупанти планують з 1 жовтня і до Нового року провести осінній призов на службу. Призвані в армію РФ, перебуватимуть на військовій службі один рік.


Джерело: російський "Интерфакс", заступник начальника організаційно-мобілізаційного управління Генштабу ЗС РФ Володимир Цимлянський

Пряма мова: "Строк військової служби за призовом не зміниться і становитиме 12 місяців, а відправлення призовників зі збірних пунктів сплановано з 15 жовтня 2024 року".

Деталі: За його словами, "всі призовники будуть направлені для проходження військової служби в пункти постійної дислокації з'єднань і військових частин на території Російської Федерації".

Цимлянський повідомив, що призов на військову службу здійснюватиметься з 1 жовтня до 31 грудня 2024 року: "Виняток становитимуть громадяни, які проживають в окремих районах Крайньої Півночі та окремих місцевостях, прирівняних до них, де призов буде проводитися з 1 листопада по 31 грудня. Це пов'язано з кліматичними особливостями зазначених територій".

Він повідомив, що близько третини призовників потраплять до навчальних з'єднань і військових частин: "Після закінчення навчання, відповідно до отриманих навичок, їх буде направлено у війська".


Довідково: У РФ традиційно проводять призови в армію двічі на рік: навесні та восени.