30 вересня 2024 15:18

"Медовий місяць закінчився". Журналіст зробив заяву про головного тренера "Шахтаря"

Журналіст Михайло Співаковський вважає, що нині для головного тренера донеччан Маріно Пушича настали важкі часи.


«Після Патріка ван Леувена команді була потрібна людина, яка дасть свою жилеточку, щоб в неї можна було поплакатися. Але ми розуміємо, що медовий місяць вже закінчився. Ми бачимо це по обличчях тренера, його помічників та гравців.

Ми бачимо, що з'являється нервозність. Ми бачимо, що ця команда відчуває себе дискомфортно. Футболісти, які сподівалися, що, можливо, їх якось засвітять, тренери зможуть їх розвинути і їх продадуть... З кожним днем їхні шанси поїхати за пристойні гроші зменшуються».

Співаковський зазначив, що Пушич занадто сильно намагається вгодити власним підопічним і подібні методи вже не працюють.

«Команда починає втомлюватися від всього цього процесу. Зараз взагалі таке суспільство, що уявити собі ситуацію, аби тренери як Луческу, чи Вернидуб можуть працювати 10-12 років – це неможливо. Цим молодим хлопцям потрібні спалахи й вони всього цього не отримують.

А що робить тренер? Він хоче виглядати «пусічкою» для цієї команди, тому що замість того, щоб добряче їх поганяти в вікно для збірних, він дає їм сім днів відпочинку», – зазначив Співаковський в етері ютуб-каналу «ТаТоТаке».