30 вересня 2024 15:07

Дешам: "Грізманн був і залишиться пам'ятником французькому футболу, одним із найвидатніших гравців у його історії"

Головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам відреагував на рішення про завершення міжнародної кар'єри з боку свого підопічного Антуана Грізманна.


"Після довгих і ретельних роздумів Антуан вирішив завершити свою чудову міжнародну кар'єру. Нещодавно ми довго обговорювали це. Відтоді як він дебютував за збірну Франції десять років тому, у нас із ним склалися довірчі й дуже відверті стосунки.

Прощатися зі збірною Франції завжди непросто. Особливо коли ти так добре її представляв. Це вимагає мужності, ясності та чесності, і Антуан не відчував нестачі в жодній із цих якостей. Це його заслуга.

Навіть якщо його клубна кар'єра не закінчена, Антуан був і залишиться пам'ятником французькому футболу, одним із найвидатніших гравців у його історії. Крім 44 голів і 30 результативних передач, його внесок у результати, яких ми досягли за останнє десятиліття, величезний. Завжди рухомий колективним духом і самовідданістю, рідкісною серед атакувальних гравців, Антуан завжди був заслугою футболу і синьої майки нашої команди. Він ніколи не обманював.

Звичайно, я з великим хвилюванням відзначаю його відхід з міжнародної арени. Мені часто говорили, що Антуан був моїм улюбленцем. У нас дійсно склалися дуже міцні стосунки, які залишаться незмінними. Від щирого серця дякую тобі за все, мій Грізу", - наводить слова фахівця RMC Sport.