30 вересня 2024 11:03

"Динамо" продовжило безпрограшну серію в дебютних матчах з київськими клубами

«Динамо» здобуло перемогу на полі іншого столичного клубу, забивши у ворота «Лівого Берега» три м’ячі. Особливо ефектним вийшов другий — Володимир Бражко в центральному колі перехопив пас Максима Механіва і ударом в один дотик перекинув м’яч через воротаря по високій траєкторії.


За крок до 110-го голу в історії Чемпіонату України знаходився Андрій Ярмоленко, який у першому таймі красивим ударом п’ятою замкнув подачу Костянтина Вівчаренка з лівого флангу, але повтори показали мінімальний офсайд. Тому 110-й гол легенди столичного гранду відкладено.

Безпрограшна серія «Динамо» в УПЛ після першої в цьому сезоні перемоги з великим рахунком збільшилася до дев’яти ігор (вісім перемог і нічия), а виїзна безнічійна серія в УПЛ — до одинадцяти ігор (десять перемог та поразка). Без нічиїх в елітному дивізіоні обходиться наразі і «Лівий Берег».

«Динамо» набрало 19 очок і повернуло собі першу сходинку («Олександрія» має стільки ж, але поступається за додатковими показниками), а «Лівий Берег» з шістьма очками ділить 13—14 місця в турнірній таблиці із «Вересом».