4 червня 2022 14:14

"Металіст" розлучився з тренером: вже екс-наставник харків'ян подякував клубу, виділивши трьох людей

Мішель Хуфф вдруге в кар'єрі залишає Металіст.

Термін дії контракту тренера жовто-синіх з фізпідготовки з харківським клубом минув, а нову угоду сторони підписувати не стали.

Бразильський фахівець тепло попрощався з Металістом, окремо відзначивши президента та власника клубу Олександра Ярославського за активну участь у будівництві нової команди.


«Хочу подякувати президенту клубу Олександру Ярославському за відродження Металіста. Він був дуже радий моєму поверненню, символом чого стали міцні обійми у моїй першій грі після приходу до клубу».



Крім того, Хуфф розповів про роль віце-президента Металіста Євгена Краснікова, а також скаута команди та його співвітчизника Жадера, який безпосередньо доклав руку до запрошення тренера з фізпідготовки.


«Дякуємо віце-президенту Євгену Красникову, відповідальному за відновлення роботи клубу після 5 років бездіяльності, та моєму соратнику Жадеру, який зробив усе для мого повернення до клубу», — наводить слова Хуффа прес-служба Металіста.

Зазначимо, що бразильський фахівець працював у Харкові з вересня 2021 року. Раніше він уже працював у стані жовто-синіх із 2011 по 2015 рр., залишивши клуб через борги.