1 червня 2022 09:46

Магуайр: "Я досить дорослий, щоб приймати критику, але всьому є межа. Коли справа доходить до загрози вибуху, йдеться вже про мою родину"

Захисник збірної Англії Харрі Магуайр висловився про сприйняття критики на свою адресу.


«Я досить дорослий для того, щоб приймати існування людей, які кидаються на мене та кажуть, що я можу грати краще. Але всьому є межа, ми всі люди, у мене є сім'я.

Люди запитують, чи це впливає на мене. У мене такий характер, що на мене це не дуже впливає, але коли справа доходить до загрози вибуху, то вже йдеться про мою сім'ю. І я радий, що мої діти поки не читають про такі речі і не дивляться сюжети про це в новинах.

Я був шокований свистом фанатів збірної Англії. У мене завжди були дуже добрі стосунки з англійськими вболівальниками. Я б не сказав, що мені було боляче чи прикро. Я знаю, що на моїх друзів і близьких це могло вплинути, але я був здивований.

Якби подібне трапилося на ранньому етапі моєї кар'єри, мені, напевно, довелося б нелегко того вечора. Ось чому я говорю від молодших гравців: на тих, хто дебютував тоді, це могло справити враження, враховуючи все те, що я зробив для своєї країни за останні п'ять років», – сказав футболіст, який представляє «Манчестер Юнайтед».