22 травня 2022 10:45

У роздягальні МЮ жахлива атмосфера. Гравці не довіряють один одному, а лідери вважають, що в команді дуже багато "інстаграмних" футболістів

У роздягальні «Манчестер Юнайтед» є серйозні проблеми.


Момент сезону, який остаточно зруйнував атмосферу в клубі, настав у березні, за пару днів до матчу з «Манчестер Сіті» (1:4). Тоді один із гравців «МЮ» поспілкувався з журналістом та виклав йому некомплементарні думки на адресу капітана команди Харрі Магуайра.

Стаття вийшла за два дні до гри з «Манчестер Сіті». У ній була така фраза: "У приватних бесідах гравці «Манчестер Юнайтед» задаються питаннями про гру Магуайра і думають, що його виступи не відповідають рівню клубу".

Ця інформація була достовірною, тому у гравців «МЮ» не виникло сумнівів у тому, що її поширив хтось із членів команди. Більшість гравців та тренерський штаб вважають, що знають, хто це був.

Ефект цієї публікації став катастрофічним для атмосфери у «МЮ». Як пише Daily Mail, зараз між гравцями клубу така недовіра, що нормальні стосунки буде складно будь-коли відновити.


Подібних випадків у «Манчестер Юнайтед» цього сезону було кілька.


Ральф Рангнік зустрічався з лідерами «МЮ», щоб спробувати виправити ситуацію. Один із них сказав тренеру, що якби він вибирав склад раніше протягом тижня, то це могло б допомогти. Також він зазначив, що команді потрібно працювати над фізикою. Однак відразу ж така думка була відкинута іншим гравцем, який був присутній на зустрічі. Він вважав, що тренування мають бути просто веселими.


Лідери «МЮ» вважають, що в команді занадто багато «інстаграмних» гравців, яким образ важливіший за досягнення.