24 листопада 2021 00:10
1

Вболівальники "Баварії": "Шкода "Динамо". Кияни не заслуговували поразки"

Вболівальники "Баварії" залишилися задоволені перемогою мюнхенців у матчі проти "Динамо", проте, судячи з їхніх відгуків у соцмережах, багато хто схиляється до того, що киянам цього вечір сильно не щастило.


Refinerobol: Мені шкода "Динамо". Вони не заслуговували такого результату. Кияни непогано виглядали проти "Барселони" і сьогодні проти "Баварії". Упевнений, що опинися "Динамо" в легшій групі, вони б виступили більш успішно.

Boro: "Динамо" у другому таймі діяло більш ефективно в порівнянні з першим. Чого не можна сказати про "Баварію". Кращим на полі, на мою думку, був Коман.

Mphoza: Колись росіяни використовували холодну погоду, як стратегічну зброю для перемог у війнах. Сьогодні ж "Динамо" скористалося мінусовою температурою, запресингувавши "Баварію" в останні 20 хвилин. Правда, піти від поразки кияни все одно не змогли.

Jazmin: Багато хто зі мною не погодиться, але я думаю, що сьогодні "Баварія" не заслуговувала перемоги. Якби у ворота мюнхенців поставили пенальті, то рахунок міг стати 1:1, і це була б вже зовсім інша історія.

Mumi Jasar: Ми були дуже близькі до того, щоб втратити очки в Києві. Мюнхенці допускали занадто багато помилок в середині поля. Але все добре, що добре закінчується.

Alen: Мені здається, що "Баварія" шахраює і щось робить зі своїми гравцями. Ну як вони можуть настільки круто грати? Дуже сильна команда.

Junior: Вітаю нашу команду з перемогою в групі. Ми виграли всі п'ять матчів. Неймовірна статистика. Я б навіть сказав - божевільна. Незважаючи на засніжений газон у Києві, "Баварія" здорово виступила.

Gamlin: Я дивився матч з "Динамо" і можу сказати, що молодь "Баварії " ще не готова до виступів на такому високому рівні. Так що я абсолютно не здивований низькою якістю гри мюнхенців в захисті в другому таймі.


Hussein: "Баварія" останнім часом сильно змінилася. Команда більше не може всю гру застосовувати високий пресинг. "Динамо" програло з різницею в один м'яч тільки через нижчий індивідуальний рівень гравців, які не змогли повною мірою скористатися простором, наданим мюнхенцями.


Franco: Сьогодні ввечері захист "Баварії" діяв дуже недбало. Це найбільше впадало в очі. Вважаю, що мюнхенцям потрібно попрацювати над оборонними діями. Головне, що ми перемогли, з чим я всіх і вітаю.


Fernand: Вітаю всіх уболівальників "Баварії" з перемогою. Але хотів би відзначити, що в другому таймі на боці мюнхенців було велике везіння. Незважаючи на останні матчі, у нас все та ж команда, що була раніше.

Ось що означає сильні вболівальники сильної команди. На тлі цих коментарів згадую коментарі фінів і казахів, які в сумі 4 матчі відбивалися як могли, але в коментарях викопували з памяті якийсь один удар і при цьому били себе пяткою в груди і кричали що від них втекла перемога.