3 липня 2024 21:49

"Карпати" у спарингу обіграли "Минай", "Рух" зіграв у результативну нічию з "Кечкеметом"

Відбулися передсезонні товариські матчі за участю українських клубів. Карпати на клубній базі у Бартатові здобули вольову перемогу над Минаєм – 3:1. Рух у Словенії розійшовся бойовим миром з угорським Кечкеметом – 2:2.


Карпати пропустили першими, але одразу ж відігралися – Тарас Саків відзначився прямим ударом зі штрафного. У середині другого тайму подвійний удар від Зелено-білих сформував підсумковий результат. Павло Полегенько з гри потужно пробив у нижній кут, а Вадим Сідун замкнув навіс із кутового Ореста Кузика.


Цей спаринг став для Карпат першим серед передсезонних контрольних матчів. Наступний поєдинок запланований на п’ятницю, 5 липня, суперником команди Мирона Маркевича стане Металіст 1925.

Рух із Кечкеметом домовилися зіграти за нестандартною формулою: два тайми по 60 хвилин. У першій половині зустрічі новачок команди, форвард олімпійської збірної Ігор Краснопір відкрив рахунок, але суперник незабаром зрівняв, а до перерви вже лідирували угорці. Львів’янам вдалося встановити підсумковий рахунок за 10 хвилин до кінця завдяки ефектному голу Сергія Панченка.

Цей спаринг для Руху також став дебютним на словенському зборі. У суботу, 6 липня, команда Віталія Пономарьова зустрінеться із австрійським Штурмом.

Контрольні матчі


Карпати – Минай – 3:1 (1:1)
Голи: Саків, 24, Полегенько, 65, Сідун, 70 – Гунічев, 22

Рух – Кечкемет (Угорщина) – 2:2 (1:2)*
Голи: Краснопір, 39, Панченко, 110 – Палінкаш, 44, Катона, 56