3 липня 2024 22:20
4

Член тренерського штабу олімпійської збірної України закликав не звинувачувати гравців, які не поїдуть на Ігри-2023 до Парижу

Ще задовго до оголошення заявки на Олімпіаду-2024 тренерський штаб збірної України на чолі з Русланом Ротанем відчув проблеми з комплектацією, так як багато клубів не захотіли відпускати українських футболістів на турнір у Парижі.


Член тренерського штабу олімпійської збірної України Євген Гресь склав символічну збірну з футболістів, яких не відпустили клуби у розташування синьо-жовтих.

«Велике прохання не звинувачувати жодного з цих футболістів в небажанні виступати за збірну України в «не дати ФІФА». Таке бажання в них було. І бажання велике. Величезна повага до кожного з них», – написав Гресь у своєму інстаграмі.



Перед стартом Олімпіади команда Руслана Ротаня зіграє два товариських матчі: проти олімпійських збірних Єгипту та Парагваю (14 та 18 липня відповідно).


Фото: УАФ

Нам грати з сербами. Особисто для мене це важливіше
Гравці нідочого. Клуби-гандони !!! Я маю на увазі виключно українські.
Особисто мені набагато цікавіше спостерігати за цими футболістами в складі клубів ніж в матчах команди Греся з молодіжними збірними Ірака та Марокко
Можна тільки уявити, наскільки сильнішою була б олімпійська збірна України з цими 12 гравцями! Втратили не з власної волі єдиний шанс у житті. І з них п'ятеро динамівців.