3 липня 2024 16:43

Крос про слова Хоселу про останній матч у кар'єрі: "Він так сказав, тому що хоче виграти Євро - я зроблю все, щоб цього не трапилося. Німеччина може перешкодити Іспанії вийти до півфіналу"

Тоні Кроос відреагував на слова Хоселу про останній матч у своїй кар'єрі.


У п'ятницю екс-партнери з «Реалу» зіграють один проти одного за збірні Іспанії та Німеччини до 1/4 фіналу. Після чемпіонату Європи Кроос завершить кар'єру, а Хоселу перейде до катарської Аль-Гарафи.

Перед матчем Іспанії та Німеччини Хоселу заявив, що ця гра стане останньою у кар'єрі Крооса.


«Я розумію, що він має на увазі – це означає, що Іспанія вийшла б у півфінал. Але Німеччина теж має багато для того, щоб перешкодити здійсненню мрії Хоселу. Іспанія показує фантастичний футбол, як і ми. Ця гра точно не буде нудною.

Я знаю, чому Хоселу це сказав, це має викликати в мене усмішку. Нормально, що вони так кажуть, адже хочуть виграти Євро. Я зроблю все, щоб цього не сталося.

Звичайно, я замислююсь про те, що цей матч може бути останнім. Але я не турбуюся – скоріше, це мотивує мене протриматися якнайдовше, сподіваюся, до кінця [турніру]. Це було моє рішення, я знаю свою ситуацію. Я буду щасливим і без футболу. Я вже думав про це перед 1/8 фіналу, але цього не сталося, на щастя», – сказав півзахисник збірної Німеччини.