20 листопада 2021 11:20

"Це тільки з боку здається, що він як "мішком прибитий". Олександр Хацкевич - про несподіваного бомбардира "Динамо"

Колишній головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич в інтерв'ю YouTube-канал "ПРЯМА ЧЕРВОНА" поділився своєю думкою про півзахисника киян Дениса Гармаша.


- Всі знають, хто такий Гармаш. Він - дуже класний хлопець, який сильно переживає, але не показує цього. Це тільки з боку здається, що він як "мішком прибитий". Але Денис дуже чистий, відкритий і буде викладатися до кінця.


- У кар'єрі Гармаша був такий момент, коли Ребров почав у "Динамо" у три захисника грати і Дениса на позиції лівого інсайда використовували. Він тоді дуже багато почав забивати. Тобто, йому потрібно було ближче до атаки грати, а він більшу частину свого кар'єрі бігав на позиції бокс-ту-боксу…


- Це говорить про його універсалізм. Куди Гармаша не постав – він не буде ображатися. Є футболісти, які кажуть, що, мовляв, це не моя позиція, я тут грати не буду. А для Дениса головне грати. А де і як - йому все одно. Він виходить і грає на команду. Всі ці особисті "зірочки" і тд. йому до ліхтаря, найголовніше, щоб він отримав задоволення від футболу, і команда перемогти.