5 жовтня 2024 08:32

"Барса" може віддати Фаті в оренду у січні.

"Барселона" хотіла б віддати Ансу Фаті в оренду в зимове трансферне вікно.


У поточному сезоні півзахисник зіграв лише 28 хвилин у всіх змаганнях. Його повноцінне повернення до складу команди не відбулося через травму, отриману під час передсезонної підготовки.


Хансі Флік спочатку розраховував на гравця, але тепер навряд чи зможе забезпечити йому достатньо ігрового часу. У «Барсі» вважають, що найкращим рішенням було б знайти для Фаті клуб для оренди, щоб він міг набирати ритм із січня, але зробити це вийде лише в тому випадку, якщо клуб вийде на правило 1:1.


Зазначається, що керівництво «Барселони» продовжить підтримувати Ансу, але вже запланувало зустріч із його агентом Жорже Мендешем, щоб знайти правильне рішення. В Іспанії є клуби, готові орендувати Фаті, і рішення прийматиме сам гравець, який засмучений відсутністю ігрової практики.


Клуб розраховує, що питання буде вирішено вже у листопаді, пише Diario Sport.


Про продаж поки не йдеться, оскільки Флік не хотів би втрачати склад у середині сезону, тим більше що Фаті був зареєстрований на матчі. Його відхід стане можливим, якщо клубу вдасться знайти адекватну заміну в резервній команді або на ринку.