20 листопада 2021 09:34
1

"Суркіс навіть почав сумніватися, чи того ми футболіста купили...". Олександр Хацкевич - про легіонера "Динамо"

Колишній головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич в інтерв'ю YouTube-каналу "ПРЯМА ЧЕРВОНА" розповів про словенського легіонера киян Беньяміна Вербича.


- Вважаю, що Вербич - досить хороший футболіст. Проте подивіться, скільки він пропустив через травми. Він випав на півтора роки. Не знаю, що там сталося.

Коли він тільки прийшов в команду, у нас були тренувальні збори в Марбельї, де ми досить багато матчів грали. І він не міг там забити, у нього взагалі не було ніяких позитивних дій в атаці. Ігор Михайлович вже почав сумніватися, каже, чи того ми футболіста купили?


Беньямін - досить амбітний хлопець. Але теж дуже "важкий", сильно ображається, якщо при команді щось про нього говориш або змінюєш в матчі. Він все тримає дуже глибоко в собі, але якщо все ж виплескує, то робить це дуже емоційно.


Вербич на позиції центрального нападника? У нього є навички для гри на цій позиції. Навіть більше, ніж у Гармаша. Дениса я один раз використовував центральним нападником, і тоді він забив два м'ячі. Я навіть задуматися. Але Вербич все ж більше підходить для гри на цій позиції.

А на счет тренера не сумнивался?)