2 листопада 2005 17:40

Франц Беккенбауэр поблагодарил за теплый прием


В рамках презентаційного турне, приуроченого до чемпіонату світу 2006 року, Україну з офіційним візитом відвідали члени Організаційного комітету ЧС-2006 на чолі з його президентом, уславленим футболістом Францом Беккенбауером. Нагадаємо, що у столичному готелі „Прем’єр Палац” у цій події брало участь чимало вітчизняних ветеранів футболу, керівників держави, національної федерації та представників ЗМІ. Через щільний графік не пробувши в столиці України й доби Франц Беккенбауер зі своєю командою змушений був повернутися до Німеччини. Але поїздкою до України він залишився заодоволеним, адже зустрівся зі своїми давніми суперниками по невдалому для його „Баварії” розіграшу Суперкубка УЄФА 1975 року, відчув справжню українську гостинність.

Сьогодні на адерсу президента ФФУ Григорія Суркіса надійшов лист з подякою за чудову організацію прийому. „Повернувшись додому, я б хотів скористатися нагодою подякувати Вам особисто та від імені всієї делегації Організаційного Комітету Чемпіонату Світу ФІФА 2006 за фантастичний прийом, зроблений нам у Києві, а також за Вашу допомогу в проведенні презентації Чемпіонату Світу ФІФА.

Ми сподіваємося, що ми належним чином змогли передати те, з яким нетерпінням кожен житель Німеччини очікує початку мундіалю, а також наші емоції з приводу вашого виходу до фінального турніру. Ви тепер серед тих обраних 32 команд, які змагалися в числі 200 країн-претендентів.

Залишилося зовсім небагато до фінального жеребкування, що пройде 9 грудня 2005 у Лейпцизі. Після цього час пролетить швидко, і ми не помітимо як настане 9 червня 2006 р. В той час ви будете праювати над підвищенням фізичної форми вашої команди. Нам дуже сподобався наш візит до Києва. Усе було просто прекрасно, і єдиним недоліком було те, що наш насичений робочий графік не дозволив нам залишитися з Вами дещо довше. З нетерпінням очікуємо зустрічі з Вами в найближчому майбутньому”, - йдеться у листі Франца Беккенбауера та Вольфганга Нієрбаха.