27 вересня 2024 23:48

"Мілан" вдома розгромив "Лечче"

Відбувся перший матч 6-го туру Серії А, в якому Мілан приймав Лечче. Огляд матчу читайте на Спорт 24.


Серія А. 6-й тур

Мілан – Лечче – 3:0

Голи: Мората, 38, Ернандес, 41, Пулішіч, 43

Вилучення: Бартезагі, 80 (Мілан)

Головний тренер "россонері" Пауло Фонсека лише нещодавно очолив клуб, але вже ходять чутки про його звільнення. Втім португальський наставник поки переконує керівництво забути про відставку. У попередньому турі Мілан виграв дербі проти Інтера, а сьогодні продовжив перемагати.

"Червоно-чорні" здобули легкі три очки проти аутсайдера Серії А Лечче. Здобути переможний результат вдалось ще у першому таймі, відправивши у ворота три голи за 5 хвилин.

Розпочав побиття суперника Альваро Мората. Іспанський нападник з новою стрижкою замкнув передачу партнера зі штрафного та відкрив рахунок. Дуже швидко Тео Ернандес підключився до атаки, отримав пас у вільну зону від Леау й потужно пробив під поперечку.

Третім голом відзначився Пулішіч. Американець скористався пожежею у штрафному майданчику Лечче й переправив м'яч майже у порожні ворота. У другому таймі команди голів не забивали, а Мілан взагалі був змушений догравати у меншості – червону отримав 18-річний Бартезагі.

Таким чином, "россонері" тимчасово піднялися на другу сходинку турнірної таблиці Серії А, маючи в активі 11 очок. Попереду їх очікує непросте випробування – матч проти Байєра в ЛЧ.