27 вересня 2024 22:45

У матчі з "Атлетіком" Довбик відкрив рахунок голам у третьому єврокубку та у дев’ятому для себе турнірі на елітному рівні

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Відзначившись у матчі першого туру групового етапу Ліги Європи з Атлетіком, форвард Роми та збірної України Артем Довбик відкрив рахунок голам у третьому єврокубку та у дев’ятому для себе турнірі на елітному рівні. А загалом 27-річний форвард уже подолав планку у 100 забитих м’ячів.


До матчу з Атлетіком Довбик у єврокубках забивав за Дніпро-1 у Лізі чемпіонів (кваліфікація) та Лізі конференцій.


Ліга Європи стала дев’ятим турніром елітного рівня, у якому забивав Довбик. Враховуючи географію виступів форварда, він не зміг забити лише у двох турнірах, у яких грав – чемпіонаті Молдови та Кубку Іспанії.



Перейшовши до Роми, де він уже забив три голи у шести матчах, Довбик подолав планку у 100 забитих м’ячів на елітному рівні. Цікаво, що 100-м голом для Артема став перший м’яч за Рому у ворота Дженоа в рамках четвертого туру Серії А 15 вересня.

За Дніпро та Дніпро-1 Довбик забив 60 голів у 110-ти зіграних матчах. За Жирону – 24 голи у 39-ти поєдинках, за Мідтьюланн в українця один гол у 22-х матчах, за Сеннерюйськ – чотири м’ячі у 23-х іграх. 10 голів у 31-му зіграному поєдинку Артем забив у складі національної збірної України. А на 102 голи Довбику знадобився 231 матч.