27 вересня 2024 20:30

Енцо МАРЕСКА: "Мудрик днями добре зіграв, але ми не можемо грати з сімома або вісьмома атакувальними гравцями"

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Головний тренер "Челсі" Енцо Мареска розказав, чи важко йому буде визначитися зі стартовим складом команди на матч 6-го туру АПЛ з "Брайтоном", який пройде 28 вересня.


- Багато гравців стукають у ваші двері, щоб зіграти завтра в старті?

- Наразі ні. Для мене добре мати деякі сумніви. У них все добре, у них все добре, коли ми даємо їм шанс.

- Найбільший головний біль - вибір між Джексоном та Нкунку?

- Так, це один з них. Але Педру Нету добре зіграв днями, Михайло Мудрик днями добре зіграв - усі. Бадьяшіль впорався добре, Дісасі впорався добре. Ренату Вейга та Чезаре Казадеї, як на мене, провели фантастичну гру днями. Важливо, що коли є шанс, навіть якщо це п’ять-десять хвилин, вони віддають все.

- Чи є одним із ваших найбільших завдань залишити гравців задоволеними? Нкунку зробив хет-трик у вівторок, але може не потрапити до старту завтра.

- Я буду чесним. Я буду чесним з ним і з усіма ними. Я казав їм з першого дня, що ми не можемо грати з сімома або вісьмома атакувальними гравцями, інакше не буде балансу в захисті.

Джексон грає в АПЛ і забив два голи "Вест Гему", а Нкунку грав днями і забив три. Це добре, тому що жоден з них не може випасти, думаючи і знаючи, що їм неможливо бути на одному рівні весь сезон. В результаті в обох більше шансів. Але важливо, щоб вони конкурували між собою, - сказав Мареска, якого цитує football.london.