28 вересня 2024 09:51

Хадсон-Одої: "Піти з "Челсі" – це було важке, але правильне рішення"

Вінгер «Ноттінгем Форест» Каллум Гадсон-Одой поділився очікуваннями від матчу проти «Челсі», вихованцем якого є футболістом, а також розповів про те, як покинув лондонський клуб.


«Я дуже люблю «Челсі». Це клуб, з яким я виріс у дитинстві. Але ми поїдемо туди з тим же менталітетом, що і перед грою з «Ліверпулем», сподіваючись здобути три очки.


Це було складне рішення піти з клубу, але це складні рішення, які доводиться приймати в житті. Я був там 13 років. З самого дитинства я був пов'язаний з «Челсі».


І коли ти їдеш, це трохи схоже на: «Ого, я більше ніколи не побачу це місце. Але я і моя сім'я просто відчули, що настав правильний час, щоб почати нове життя, знайти нові пригоди і йти своїм шляхом. Це виявилося дивовижним рішенням приїхати сюди, адже все йде так добре.

Зростаючи в академії, я завжди мав бажання потрапити в першу команду і продемонструвати свій талант. У «Челсі» у мене були можливості, і я зіграв багато матчів.


Але настав момент, коли я подивився на все це і зрозумів, що це було добре, але настав час йти. Так, це було важке рішення, але правильне», - сказав Гадсон-Одой.

Влітку минулого року 23-річний англійський гравець перейшов з «Челсі» до «Ноттінгем Форест» за 3,5 мільйрни євро.