26 березня 2016 17:03

Сборная Украины U-19 с четырьмя динамовцами сыграла вничью с Польшей

Юнацька збірна під керівництвом Олега Кузнецова здобула перші очки у еліт-раунді Чемпіонату Європи сезону 2015/2016 років. Україна зіграла 0:0 з Польщею.


Юнакі з Польщі агресивно розпочали матч: вже на 6-й хвилині Кучер зробив сейв після удару Свідерські. Протягом хвилини він завдавав ще одного удару та м'яч влучив у стійку воріт. Ще один сейв Кучер зробив після пострілу Ковнацькі на 13-й хвилині.


Українці відповіли ударами Шведа, Шепелєва та Тимчука, які не влучили у ціль. Також польську збірну врятував голкпіпер Драговські, який зробив сейв після ще одного удару Мар'яна Шведа на 36-й хвилині.


Останні 10 хвилин першого тайму були за польськими гравцями: Ковнацькі знов завдав два небезпечних удари, але втратив обидві нагоди для взяття воріт.


Протягом другої половини гри команди продовжили безкомпромісну боротьбу. Воротарі Кучер та Драговські неодноразово вступали у гру та рятували свої ворота. Атакувальними діями відзначились Швед та Вакулко зі складу збірної України, Ковнацькі, Свідерські та Вітеска - зі збірної Польщі.


Наприкінці зустрічі суперники знов обмінялися гострими випадами, які так і не призвели до взяття воріт. Гарні шанси відзначитися у цій зустрічі змарнували Піхальонок та Шепелєв. У поляків не пощастило Ковнацькі та Собков, який вийшов на заміну.


У попередній грі цього туру еліт-раунду ЧЄ-2015/2016 років збірна України поступилася голландцям, тому після двох ігор займає третє місце у групі 4. Наступну гру українці проведуть 29 березня проти однолітків з Північної Ірландії.


Україна – Польща 0:0. Еліт-раунд ЧЄ 2015/2016


Україна: Кучер - Шепелєв, Щебетун (Гуцуляк, 46), Піхальонок, Коробенко, Чоботенко (Мельник, 66), Вакулко (Тарануха, 72),Тимчук, Фурсов, Грачов, Швед


Польща: Драговські - Хрусчел, Головня, Вітеска, Йожв'як, Пуржицькі, Ковнацькі, Яніцькі (Собков, 72), Свідерські (Адамчик, 83), Гумни, Піотровські (Горка, 76)


Попередження: Чоботенко, Тимчук – Гумни