25 січня 2024 12:01
4

Григорій СУРКІС: "Безумовно, проголосував би за людину, у якої виходило все, за що вона бралася – Андрія Шевченка"

Почесний член УЄФА, колишній віцепрезидент УЄФА Григорій Суркіс впевнений в успіху Андрія Шевченка на посаді нового голови Української асоціації футболу. Його слова передає кореспонент Tribuna.com Микола Решнюк з Дому футболу.


- За кого б ви проголосували?


- Я не голосую.


- Якби у вас було право голосу, за кого б ви проголосували?


- Безумовно, я б голосував за людину, яка за все, що бралася – майже все у неї виходило. Це саме Андрій Шевченко, який, на мій погляд, був вилечезною постаттю в футболі. Зараз, коли наша країна потерпає від рашистської навали, він був першим, хто просував бренд UNITED24 на світовій арені.


Зараз у нього новий виклик. Більше того, я вважаю, що дві людини, які свого часу грали разом, знімали скальпель навіть з «Барселони» (це Ребров, який очолює національну збірну), впевнений в тому, що вони разом з Андрієм Миколайовичем зроблять все можливе для того, щоб ми здобували гучні перемоги на світових футбольних аренах, створять вертикаль національних збірних, яка буде давати можливість отримувати нові виклики не тільки тим 11 гравцям, які грають в топчемпіонатах, а й молоді.


Завдяки Збройним силам відбувається цей Конгрес. Я впевнений в тому, що першість в усіх футбольних змаганнях дасть цим людям (воїнам – прим.) ковток свіжого повітря, – сказав Суркіс.

Крутий троллінг, враховуючи всі політичні приколи в тому числі й Королевську, два з стріском провалені відбори з збірною України та досвід з Дженоа.
Ну тут я б трішки поспорив))) з політикою у Шеви не дуже вийшло))) памятаю ті реклами агітаційні з Королевською)))
Сховати
Hleb, тому й написано "майже все", а не "все".
Як зрозуміти останню фразу?