29 квітня 2024 15:55

Думфріса оштрафують за плакат із Тео Ернандеса на параді "Інтера" - на ньому він тримав на повідку собаку з головою захисника "Мілана"

Дензел Думфріс отримає покарання за плакат, присвячений Тео Ернандес.


Учора під час святкування чемпіонства захисник «Інтера» показав плакат, на якому він тримає собаку з головою захисника «Мілана» Тео Ернандеса.


За інформацією La Gazzetta dello sport, учора ввечері прокуратура отримала відеозаписи того, що сталося, і щодо нідерландця має бути порушена справа, як це траплялося за аналогією з іншими подібними справами минулого.

У 2022 році захисника «Мілана» Тео Ернандеса разом із партнерами по команді Раді Круничем, Майком Меньяном та Сандро Тоналі було оштрафовано на 4-5 тисяч євро (клуб заплатив 12 тисяч євро) за образливий банер, присвячений «Інтеру», під час святкування скудетто .


Також гравець «Роми» Ніколо Дзаньоло під час святкування перемоги у Лізі конференцій скандував образливі кричалки на адресу «Лаціо» та заплатив штраф 4 тисячі євро, ще 4 тисячі заплатила «Рома».


Цього сезону п'ять тисяч євро заплатив захисник «Роми» Джанлука Манчіні за те, що розмахував прапором у квітах «Лаціо» із намальованим пацюком після перемоги у дербі.


Думфріс може бути звинувачений за статтею, яка зобов'язує членів клубу до «лояльності, чесної гри та порядності». Як стверджує джерело, результат уже вирішено наперед, залишилося дізнатися тільки розмір штрафу, який отримають гравець і клуб.