29 квітня 2024 19:28

Гравець "Герти" Аймен Баркок був побитий у нічному клубі Берліну - гравець отримав травми обличчя, його прооперовано

Півзахисник «Герти», яка виступає у другій Бундеслізі, Аймен Баркок був побитий в одному із нічних клубів Берліна, повідомляє німецьке видання Bild.


За інформацією видання, інцидент стався у берлінському нічному клубі у неділю близько 4:30 ранку. Баркок отримав кілька ударів по обличчю. Він отримав кілька переломів, у тому числі перелом носа та вилиці.


У неділю 25-річного німецькому футболісту марокканського походження довелося зробити операцію, і він досі перебуває в лікарні.

«Ми з жахом дізналися вчора, що Аймен Баркок піддався фізичному нападу у берлінському барі у ніч із суботи на неділю та був доставлений до лікарні з травмами обличчя. Гравцю зробили операція та він недоступний для участі у найближчих матчах. Справу зафіксувала поліція тієї ночі», - повідомляє «Герта» на своїй сторінці у твіттері.

Заяву про скоєння злочину було передано до поліції Берліна. Зловмисники перебувають у бігах.


«Розпочато розслідування у справі нанесення небезпечних тілесних ушкоджень», - повідомляє поліція Берліну у коментарі для Bild.

Баркок виступає за «Герту» на правах оренди. Його контракт належить «Майнцу». У цьому сезоні гравець зіграв 27 матчів у складі обох команд та забив 2 голи.