20 серпня 2023 20:35
15

Мірча ЛУЧЕСКУ: "Те, якої помилки припустився Дячук - це неймовірно"

Прес-конференція Мірчі Луческу після матчу із "Чорноморцем".


- Було важко переїжджати з Бухареста до Одеси та грати з другого дня на третій. Але це виправдання. Ми мали сьогодні перемагати.

- Чи не пошкодували, що до вилучення Сироти ви використовували всі заміни?

- Ярмоленку та Сидорчуку було дуже важко продовжувати гру. Вони попросили заміну для відпочинку. Гравці, які вийшли на поле, мали додати, і ми мали виграти цей матч. Те, якої помилки припустився Дячук - це неймовірно. Наші центральні захисники ще молоді. Вони не мають потрібного досвіду. Вони поки що не можуть віддавати на поле всі сили. Але "Чорноморець" організовано зіграв. Вони мали цілий тиждень на підготовку. На відміну від нас. Ми домінували у першому таймі, мали багато моментів. У другому таймі також. Суперник грав на контратаках. Вони не мали позиційних атак. Але вони добре з цим впоралися. Не впевнений, чи потрібно переглянути один момент, в якому міг бути пенальті.


- Про проблему захисників. У вас відсутній трансферний бюджет або ви просто не бачите сильніших гравців, ніж ті, які вже є?

- Подивимося. Ми шукаємо захисників. Я маю поговорити з цього приводу з президентом клубу. Наразі ми даємо можливість грати нашим молодим захисникам, але об'єктивно їм потрібно ще 1-2 роки, щоб вийти на рівень, необхідний для "Динамо". На жаль, ми на два матчі втратили Попова. Це дуже важливий для нас гравець.


– 18 серпня був день пам'яті Віктора Прокопенка, з яким ви працювали разом. Що можете сказати про цю людину?


- Це фантастична людина, легенда. У мене з ним були добрі стосунки, і я нічого поганого не можу про нього сказати. Він легенда "Шахтаря" та всього українського футболу.

Дед, то с каким ты упорством ставишь его в старте - это невероятно
В таких матчах и проигрывается чемпионство...
Сховати
Сергей, шахтер то же проиграл? Рух - чемпион
"Ярмоленко и Сидрчуку было очень тяжело продолжать игру. Они попросили замену для отдыха."

А с первых минут провести ротацию и оставить их на скамейке - не судьба? Выпустить с первых минут свежих Бенито, Перриса, Диалло, Бражко.

Игроки провели ТЯЖЕЛЕЙШИЙ матч против Ариса, перелет - автобус и.... снова с первых минут выходят. И против Бешикташа они в основе выйдут.

Так они сами замену уже просят! Почему отсутствует ротация?!
Сховати
Дійсно, сьогодні очікували ротацію, багато хто грає через два дні на третій. Або всю основу треба було випустити, зробити рахунок, а потім— ротація. А Вівчаренко з Нещеретом— це дві найслабші ланки.
Google, Ротація була, Дубінчак відпочивав а грав Вівчаренко, для ротації потрібні рівноцінні гравці, або на рівні, що не гірші від суперника, а їх в Динамо нажаль зараз немає.
Якщо би Сидорчук не капітан, може грав би ще Бражко замість нього. Шкода отримав травму ще Андрієвський, так би 200% грав би замість Шапаренка. А так кого випускати Шепелева, який в своїй кращій формі гірший за Шапаренка в цьому стані? Перріс зараз також не в тонусі зовсім, це показав матч з Арісом. Щодо Кабаєва, то він остаточно втратив довіру, Волошин молодий, енергійний краще хай грає він. Залишився Біловар, тут і так все зрозуміло. Кого ще випускати для ротації? Тимчик та Караваєв зіграли майже порівну з Арісом, як і Беніто.
Висновок немає зараз в Динамо резерву. Віддані в оренду Зорі Боль та Яцик не грають, а Волошина вистачає на 60 хв, та багато браку під час гри.
В данний час це рівень нашого УПЛ, та всіх команд, в країні 2 рік йде війна, багато якісних гравців розбіглись по світу, як і молодих від 16-19 років по академіям Баєру Ліверкузен, Борусії Д, Мілану, Юветусу і так далі.
Сховати
Wiwisisilka, Я видел эту "ротацию". Вивчаренко и Нещерет. В утиль такую "ротацию".
А якої помилки припустився Сурок, коли назначав Цигана, - ще неймовірніше!
Причина відсутності гри Динамо не захисники, а той день коли суркіс призначив тренером будулая(
Повторюсь в который раз - нет смысла ругать наших центрбеков. Ругать нужно, когда люди что-то могут и не демонстрируют этого. А если они не могут - за что их ругать? Давайте обвиним Сироту, что он не рожает детей. Так он просто физиологически на это не способен. Точно так же он физиологически не способен играть на уровне Динамо. Ну не может он, ну что тут сделаешь. Он может и старается больше остальных, но если тебе не дано... Можно развить какие-то качества, когда они есть. Ну есть у него умение отдать передачу. Но вот бежать он не может, сколько его не тренируй. Да и кроме скорости... А в силовой борьбе много он может? Головой тоже играет не так хорошо. Ну это все банальные вещи которые все хорошо знают - и сам Сирота, что печальнее всего, знает это лучше кого бы то ни было. Нечего тут обсуждать. Виноваты тут не игроки, а те кто их ставит в состав. А в данном случае те, кто не обеспечил команду достойными игроками.
Сховати
Paul, сьогодні привезли Буя з Шапоренком,Дьячук та Бражко, а винен знов Сирота, який ледь не єдиний, хто сьогодні відпрацьовував в захисті, за що й поплатився червоною. Не смішить вже людей. Доречі головою сьогодні почав дві контратаки, скільки заблокував. Дивіться реально на речі. Команда марнує моменти в атаці, та не відпрацьовує в захисті, це факт
Сховати
Лука, У Сироты совсем нет скорости. В футболе это приговор.
Сховати
Paul, а з чого ви взяли, шо в нього нема швидкості? Хейтять, хейтять, шось придумують, а потім приходе статистика, раптом виявляється, шо Сирота лідер по точності передач, лідер по кількості передач, лідер по передачам вперед, лідер по просуванню м‘яча і тому подібне. Він робить ту роботу, яку пересічному вболівальнику не видно. Легше придумати, шо нема швидкості))) поруч з ним був на вашу думку більш швидкісний гравець? Але ж без мізків це не спасає)))
Лука, Про Дячука сегодня лучше не вспоминать. Лежачего не бьют. Второй гол забил не Черноморец. Его забило даже не Динамо самому себе. Его забил конкретно Дячук и только он. Такие эпизоды это не просто +1 гол у соперника, это ещё и сильный удар по психике своей команды. Люди корячатся, корячатся, с трудом сравнивают счёт- и тут человек чуть ли не берет мяч в руки и заносит в свои ворота.
Просто йди вже. Але ж хєр там...