Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 137
Cossack 1927, Забарний як раз заграв краще коли пішов від Луческу. Так само як і Циганков із Миколенко. Орли додали в ігровому плані вже в нових клубах.
Шапаренко після травми не видав жодної гідної гри, Буяльський як був футзаліст так і залишився, в чому саме проявився зріст цих гравців?
Показати
Kilroy, Забарний про себе сам відповів https://www.dynamomania.com/news/703489-%E2%80%8Bilya-zabarnyj-pomnyu-kak-luchesku-ochen-chasto-i-mnogo-rugal-menya-za-oshibki

У фізруків Шапаренко грав ЦАП, а Буя нижче. Дід оцінив їх можливості та поміняв місцями, що пішло на користь обом. Буя побив свої рекорди результативності, а Шапа став одним з кращих наших гравців.
HIM, по якості гри Луческу обігнав Камонплея, такого жаху я ще не бачив) та й І при Блохіні хоч гравці так не деградували, потім той же склад нормально виступав при Реброві.
Але Блохін та Дід гідні конкуренти, тут без сумніву
Показати
Kilroy, так у Блохіна гравці топові були, там мабуть, резерв був сильнішим за сьогоднішню основу. А зараз що індивідуальні якості, що команда гра - лайно
Kilroy, при Луческу краще заграли Забарний, Шапаренко і Буяльський
HIM, але і жодна з «легенд» так сильно клуб не опускала нижче дна. Та й рано радіти, раптом геніальний менеджер Суркіс вмовить ще на пару років залишитись
Показати
Kilroy, Блохін цілком опускав до такого ж дна. Ще і з супер складом.
Zeit, Супряга точно воскрес?) я не побачив щоб він взагалі м'яча торкнувся, привид на полі)
Показати
Kilroy, Малось на увазі, що він взагалі існує)
Досвідчений Сидорчук досвідчено в кінці привіз.
А так, стали грати не через центр - пішла гра, шанси в Туреччині є непогані
Показати
Kilroy, Караваєв не погано замінив Ярмоленка, шкода гол не зарахували, може й Сидурчука замінить Бражко, і тоді не буде таких пожеж в захисті, та гра ще кращою буде.
HondaDio, його треба було ще після першого тайму міняти. він випадав як з македонцями так і сьогодні.
Показати
Kilroy, хлопці, які претензії до калічного пенсіонера? Йому трохи до рекорду Шеви лишилося.
Оце гра! Лише три роки і молода команда показала найупевненіше катання поперек поля під керівництвом найгеніальнішого метра тренерської думки! І все це проти мастодонта УПЛ - непереможного ІНГУЛЬЦЯ!
Луческу впевнено позатикав горлянки усім своїм критикам і антиглорам! Шах і мат, Луческофоби!
Показати
Kilroy, ви все ж таки мабуть хотіли сказати луческуботи)))
dynamic1927, по сетанті, у мене в пакеті два канали сетанти, якийсь з них показував. я ще на зорю перемикався періодично
Показати
Kilroy, очевидно що ти їх не дивився, бо ці матчі якраз не транслювали!
dynamic1927, ага, заговор масонів та рептилоїдів проти вболівальників ДК.
Ще раз. Є сплачені немалі гроші групою Сетанта. Є виграний тендер. Є контракт з УПЛ на ексклюзивну трансляцію усіх матчів.
І є суркісня яка лізе з групою Г+Г своїми рейдерськими методами. Навіть найчесніший печерський суд підключили. Адже закони для всіх рівні, але для когось рівніші.
Тому і маємо як відповідь трансляцію лише на онлайн платформі ігор де є саме ДК. І вболівальники тут ні до чого, лише конфлікт інтересів.
Чи згоден я з цим - аж ніяк, Сетанта мудаки. Але казати що Сурки тут не при чому аж ніяк не можна. Завжди можна було домовитися, але тут два барана на одному вузькому містку
Показати
Kilroy, Сетанта в будь-якому випадку показувала би матчі Динамо на платформі, а не на каналах, якраз для того, щоб притягнути нових абонентів!
Чого тільки вартий ганебний крок показати матч шахтар - Динамо на платформі, ще й повідомивши про це за день до гри!
dynamic1927, так їх і показували по тв, 2 домашні матчі кротів (з вересом номінально). Сетанта не має конфлікту з кротам => кроти транслюються по тв
Показати
Kilroy, по якому саме ТВ???
No results found.