6 січня 2023 09:15
4

"У мене не було шансів": екс-легіонер "Динамо" вперше пояснив, чому він не заграв у Луческу

Колишній хавбек київського Динамо Клейтон да Сілва розповів про свій період у складі біло-синіх. Бразильський форвард назвав причини, з яких не зміг заграти у київській команді.


За словами Клейтона, виграти конкуренцію за місце в основному складі "Динамо" йому було важко через сильних біло-синіх гравців.


"Я перейшов у київське Динамо, потрапляв у заявку на кожну гру сезону, але у мене не було шансів, тому що гравці на моїх позиціях були кращими", - цитує Клейтона Globo.

Клейтон виступав за київське Динамо у сезоні 2020/21, яке очолював румунський тренер Мірча Луческу. Цікаво, що 27-річний бразилець став чемпіоном України та володарем Кубка України, але провів на полі у футболці Динамо лише дев'ять хвилин, після чого отримав статус вільного агента.


Нещодавно форвард став гравцем Лондріни, яка виступає у бразильській Серії В. Минулого року гравець пропустив вісім місяців через травму.


Раніше Клейтон також захищав кольори Корінтіанса, Васко да Гама, Байя, Атлетіко Мінейро та Фігейренсе.

Очень приличный игрок. Загубили, как многих в ДК талантов
Сховати
Евген, такий сильний, що нарешті знайшов собі команду, аж у бразильській серії В
Ось за це респект, напевно перший легіонер який відверто сказав що він просто не рівень ДК!!! А решта просто клеють відмазки то травми завадили то тренер не достатньо довіряв)))
Сховати
Hleb, я бачив кілька матчів Клейтона за U-19, там він мав дуже пристойний вигляд, виділявся технікою і дриблінгом, вдало підігрував партнерам. Звичайно, потрібно робити поправку на різницю у віці і досвіді з юними динамівцями. Можливо лише в атлетизмі Клейтон поступався.