3 листопада 2021 20:47
12

Досить це терпіти! Депутат має намір заборонити рекламу "Газпрому" на матчах Ліги чемпіонів у Києві

Депутат ВР від партії "Слуга народу" Галина Янченко висловила невдоволення щодо реклами спонсора Ліги чемпіонів "Газпрому" на матчі "Динамо" – "Барселона" (0:1) у Києві.


"Хто дивився вчора футбол? Класна гра "Динамо" з "Барсою". Я отримувала задоволення, але протягом усієї гри не залишало якесь дивне почуття: щось не так, щось ріже око...

І тут я зрозуміла – все поле "Олімпійського" рябить рекламою російського "Газпрому".

Восьмий рік війни, футбольний матч у центрі Києва, та спонсор – російський "Газпром"! Головний стадіон країни завішаний рекламою компанії країни-агресора!

Державна компанія, яка щодня шантажує Україну та всю Європу; яка своєю політикою дестабілізує ситуацію над ринком газу; яка є одним із головних інструментів Кремля для тиску на Україну.

Я не розумію, чому на восьмому році війни ми маємо це терпіти?! Російські канали свого часу заборонили, і світ не звалився.

Настав час поширити таку заборону і на рекламу держкомпаній країни-агресора. Тим більше компаній, що є головними спонсорами та інструментами наповнення російського бюджету. Якщо ми, звісно, себе поважаємо.

Сьогодні ж зареєструю у Верховній Раді законопроект, який забороняє рекламу в Україні державних компаній країни-агресора. І запрошу колег до підписання.

Поки що український Крим та Донбас окуповані Російською Федерацією, російським спонсорам тут не місце", – написала Янченко.
правильно
она прекрасна в своей незамутненой непосредственности,свойственной только детям))
Популизм...... Сколько Газпром спонсор, а ей только глаз резануоо)
"Сегодня же зарегистрирую в Верховной Раде законопроект, запрещающий рекламу в Украине государственных компаний страны-агрессора."
- Прапорщик, остановите поезд.
- Поезд - стой! Раз-два.
Это контракт с УЕФА. И воплями бабскими тут делу не поможешь. Лучше делать то на что можем повлиять
Ты лучше бубачку спроси как там зарплаты в армии платятся и кто ответит за развал энергосистемы в Украине
Ну, так це ж генільні люди з геніальної партії, у яких інтелект зашкалює)) Тому чому тут дивуватись)) Хай спробує пободатись із УЄФА)).
Я тоже не в восторге от рекламы Газпрома, но этой тетке так и хочется сказать: "Дура, помажь себе голову зеленкой, может после этого туда что-то умное придет". Походу, она в первый раз футбол включила, до этого ей реклама не мешала. Также, пусть изучит вопрос. Размещение такой рекламы - это выполнение организационных условий и обязательств организатора соревнований - УЕФА, с денег которой формируются призовые в том числе и наших клубов. Начнем качать права, нас просто не пустят в группу ЛЧ, желающих там сыграть и даже при проигрыше всех матчей, получить 30+лямов баксов найдется вагон и маленькая тележка.
и от газа отказаться,да? А что полезного делается для страны?
Если воплотить в жизнь фантазии депутки то матчи, где организатором выступает УЕФА и чьим спонсором является газпром не разрешат проводить в Украине.