21 вересня 2021 11:15
4

МАРЛОС: "Поміняв громадянство не через футбол, а тому що по-особливому ставлюся до України"

Вінгер "Шахтаря" Марлос розповів про прийняття українського громадянства в 2017 році.


- Я побудував усе своє життя в Україні. Я тут не для того, щоб комусь робити приємно або даремно говорити про любов до України. Мені дійсно подобається тут.


Люди повинні зрозуміти, що я зробив те, що не кожен зробить. Дуже багато людей з України критикують, мовляв, якийсь чувак приїхав з Бразилії сюди, щоб просто грати за збірну. Та ні, це все не просто.


Я поміняв своє громадянство, і це було не через футбол. Я зробив це, тому що я дуже по-особливому ставлюся до України. Це дуже складно. Я дійсно зробив це з усього серця.


- І ні про що не шкодуєш?

- Не шкодую. Я б не поміняв. Будь можливість повторити, я зробив би все абсолютно так само. Якби я міг народитися українцем, напевно, я б їм народився, - сказав Марлос.

К сожалению у советских людей и их потомков в голове живёт скрытый расизм, поэтому для них это всё очень тяжело. Никто не говорит Марлосу спасибо, что принёс пользу украинскому футболу и государству Украина, но всех глубоко интересует только вопрос денег.
Щось подібне говорив і Мораеш. А сам після травми вже майже рік не вилазить із Бразилії. І так в ній і залишиться.
звичайно ти просто змінив громадянство.
і паспорт бразильськи здав відразу
і фінансовий бонус за укр.паспорт відразу відмовився отримувати. чи віддав на розвиток клубу шахтар.
і після закінчення контракту з шахтою відразу не поїдеш до Бразилії , а купиш хатинку в області або донецьку та будеш займатися дітьми.

питання :
на святкування річниці шахти хоч приїдеш? Чи тільки тоді коли куплять квитки в дві сторони?
Очень многие люди говорят, что ты поменял гражданство не ради сборной, а ради того, чтобы кроты имели меньше проблем с легионерами. Патриот )))