29 квітня 2024 23:06

Колишній легіонер "Динамо" назвав клуб, в якому хотів би завершити кар'єру

34-річний центральний захисник перуанської «Альянси» з Ліми Карлос Самбрано, який з 2018 по 2020 роки був на контракті в «Динамо», розповів, у якому клубі хотів би попрощатися з професійним футболом.


«Я хочу бути щирим із уболівальниками, чи подобається їм моя думка чи ні. Я завжди хотів грати в «Альянсі», я був фанатом «Альянси» із самого дитинства, але я завжди мріяв завершити кар'єру в «Академії Кантолао», мені цього не вистачає».


«Зараз «Академія Кантолао» йде на другому місці [у другому дивізіоні перуанського футболу], дасть Бог, щоб вони піднялися, і мені буде легше грати у вищій лізі, а потім піти у відставку. Йти до другої ліги, щоб піти звідти на пенсію? Я цього не роблю, бо не хочу... Я не хочу грати на поганих полях і користуватися поганою інфраструктурою, навіть уявляти подібне не хочу ні на мить».


«Сподіваюся, що «Академія Кантолао» підніметься, і якщо це станеться, я піду на пенсію там. У мене хороший контакт із президентом, і якщо Бог хоче, щоб я пішов на пенсію там, то так і станеться», – заявив Самбрано.


Зазначимо, що саме в «Академії Кантолао» Карлос Самбрано з 2000 до 2006 року починав займатися футболом, після чого перебрався до німецького «Шальке».