11 квітня 2018 17:48
7

Василий ВОВК: "Нагловатые итальянцы из ФФУ решили, что они большие профи и могут издеваться над украинцами"

Президент команди другої ліги "Нива-В" Василь Вовк висловив своє ставлення до роботи голови Комітету арбітрів ФФУ Лучано Лучі.


- Почався тотальний наїзд на спортивно-футбольний клуб "Нива-В" з боку функціонерів Федерації футболу України. Нагловаті італійці вирішили, що їм усе дозволено, що ми нижча нація, що вони великі профі, й можуть знущатись над українцями! У листі, підписаному Лучано Лучі, він називає нас "бредом", "якимись там" тощо (найближчим часом на сайті нашого клубу ці листи будуть розміщені). НІ, СЕНЬОРИ! Ми будемо долати корупцію в футболі, ми будемо наполягати, щоб Ви віддали українцям кошти, які отримали за провальну роботу в нашій державі (зарплата Колліни - 1 500 000 євро; Лучано Лучі - 500 000 євро; Баранки - 200 000 євро).


За що? Де результати? Й ще дозволяєте собі ображати українських людей!? Я йду до вас, "проффессіонали", 16 квітня 2018 року! Й запрошую з собою уболівальників! ЧЕМОДАН - ВОКЗАЛ - РИМ! Й щодо наших земляків є питання - найближчим часом ми будемо знати, скільки розслідується злочинів, до яких можуть бути причетні керівники ФФУ! – відзначив Василь Вовк в коментарі на своїй сторінці в Facebook.

Все-таки надеюсь, что на майском форуме состоится серьезный предметный разговор, иначе эти функционеры заведут нас туда, куда Сусанин завел ляхов !
Цікаво, цікаво. Колишній СБУ-шник пішов у футбол)) Те, що італійці хороші футбольні функціонери і бізнесмени - це одне. Але те, що не раз італієць або француз може собі дозволити до українців зневагу - цього теж не забереш. До Андрія Шевченка вони думали, що всі хороші українські футболісти з Москви))
Сховати
AlexFranz, та ладно! і хто у них був з Москви до Шевченка? Михайличенко? Заваров? Бєланов? Євтушенко? Блохін?
Пан Василь озвучив те, що давно мали озвучити президенти та функціонери відомих клубів, якби у них були яйця. Вигнати би з великою ганьбою цих італійців-нероб як профнепридатних, може і цвейцарець би задумався. У нас має бути власна честь і гордість.
Муdak в поход собрался... :)
Сховати
ДК-1975, у куди йдеш чи їдеш?
ДК-1975, после слова Муdak забыл поставить точку. Обычно так представляются.