25 квітня 2024 17:05

Хаві: "Довіра, яку мені надали, вражає, настав час працювати"

Головний тренер «Барселони» Хаві пояснив, чому вирішив все-таки залишитися в команді, хоча раніше заявляв, що піде після завершення сезону.


«Я дуже вболіваю за «Барселону» і завжди намагаюся робити все найкраще для клубу. Найголовніше - це думати про сутність. Коли ми зустрілися з президентом, я віддав свою посаду в його розпорядження, але я вважаю, що велика довіра з боку президента, всього правління була дуже важливою, вони змусили мене побачити, що ми маємо продовжувати роботу, це виграшний проєкт. Я також переконався, що це найкраще для клубу, я вважаю, що це найкраще рішення.


Дякую вболівальникам за підтримку. На вулиці і на стадіоні. Думаю, якщо нам вдасться виправити деталі, ми будемо близькі до великих успіхів.


Залишити команду - це було нелегке рішення. У січні я сказав президенту, Деку та правлінню, що це найкраще для клубу. Тепер обставини змінилися. Вчора ми говорили про це дуже прямо. Я думаю, що проєкт незакінчений. Я переконаний, що гравці вірять у це, і це коктейль причин, які змушують мене продовжувати.


Гравці вже знають. Я побачив довіру всіх і відчуваю себе сильнішим.


Якби я не продовжив контракт, я б не заробив жодного євро. Президент це знає. Гроші з мого контракту були б для наступного тренера.


Я людина консенсусу і клубу. У мене дуже хороша гармонія з Деку і президентом. Ми завжди будемо прагнути блага для клубу. Я не ставив жодних умов.


Дуже важко вигравати, вигравати й вигравати. Персонал і гравці багато чому навчилися, наступного року ми будемо конкурувати краще.


Я продовжу контракт, що б не трапилося. Моя відданість непорушна. Це більше не повториться. Довіра, яку мені надали, вражає, настав час працювати», - сказав Хаві.