1 грудня 2017 23:10
8

Игорь ЦЫГАНЫК: "Мариуполь" вылил много грязи на "Динамо", стимуляция третьей стороны ему не сильно поможет"

Відомий український журналіст Ігор Циганик зробив прогноз на матч у рамках вісімнадцятого туру української Прем’єр-ліги, в якому в Києві на стадіоні НСК "Олімпійський" зустрінуться "Динамо" та "Маріуполь".


"Центральний поєдинок туру. Найцікавіше протистояння вихідних. "Маріуполь" вилив багато бруду на "Динамо" за невиїзд до них. Це вже історія, яка залишиться на багато років. Сумніваюся, що кияни захочуть втрачати очки вдома перед своїми вболівальниками. Переконаний, що динамівці мають усе для того, щоби спокійно виграти. До того ж маріупольці мали напружений поєдинок у Полтаві в рамках Кубку України. Це може позначитися, тому що складно проводити два виїзних матчі поспіль за такий короткий проміжок часу. Ставлю, що "Динамо" заб’є 2 або 3 м’ячі, не пропустить і, ясна річ, переможе. Будуть "Маріуполь" "заряджати" зацікавлені треті сторони чи ні, це не сильно допоможе", - сказав Циганик "РБ".

Щось всі дуже оптимістичні. Динамо наразі не настільки сильне та стабільне, щоб бути в них впевненим. Все таки найважливіший матч після Янг Бойзу. Просто перемога мене також влаштує. Головне, щоб вона була.
1. РЕАЛИЗОВЫВАТЬ свои голевые моменты!
2. Не поддавать на провокации сепаров и не грубить, чтобы не дать возможность рыжешоколадному судейке (трухе) доставать карточки.
И все будет нормально.
Раздавить их с позорным счётом !
После последних телодвижений этих кротячих прокладок, чайку должны просто растоптать на поле. Ничего, кроме уверенной нашей победы не ждем. Надеюсь, что это понимают и игроки, и тренерский штаб.
Теперішнє "Динамо" - як прогноз погоди: можливо все...
Сховати
Булава, Согласен, к сожалению... Но надеюсь на победу ДК (разговоры о торжестве справедливости неуместны - справедливости просто не существует).
А я жду разгрома 4-1
Твои слова, да Богу в уши!