22 вересня 2017 22:50
30

Виктор ВАЦКО: "Обвинение в употреблении допинга - штука деликатная"

Комменатор ТК "Футбол" Виктор Вацко в своем Instagram прокомментировал допинг-скандал вокруг Дарио Срны.


"Звинувачення у вживання допінга - штука делікатна. Хосепа Гвардьолу, на той момент гравця "Брешиї" у 2001 році було дискваліфіковано за нандролон. Пеп подав апеляцію, стверджуючи, що нічого не приймав. 8 років він судився з італійською футбольною федерацією, щоби відстояти свої честь та ім'я. Він не здався, навіть завершивши кар'єру гравця. І виграв справу! Хоча на той момент уже був головним тренером "Барселони". 8 років!!!"


Те, що говорять і пишуть, особливо ті, хто не в темі, хто далекі від ситуації - не має жодного значення. Головне - бути чесним перед собою! Дарiо виграй цю боротьбу! Виграй свій найголовніший матч життя!"

Вітя! Якщо до Тебе ще були якісь залишки поваги, як єдиного україномовного "експерта" недоканалу "Вєлікій Футбол", то і ті Ти втратив, захищаючи цю мерзоту!
мда уж...был другого мнения о вацко
Ну а що ви хотіли почути від Вацка???Що дашинька винуватий за то що принімав заборонений препарат.Рижого бабло рулить в Українському футболі.Як можна відказатись від золотого корита
Боже, причём тут Гвардиола?

"далекі від ситуації.. " - так рассказжите..
Вангую трагическую историю, стрес и депрессию в тот непростой период после сорваного трансфера в Барсу.

Уж лучше бы молчал, как делал это две недели. Ты ж бл.. журналист. Ты первый должен поднимать вопрос о рецидиве ФК - 4 случая за 6, за ШЕСТЬ ЛЕТ! А ты про Пепа, Барселону, матч життя..

Разочарован. Посмотрю в Вс Профутбол.
Ось чергове падіння Вацка. Гроші не пахнуть пане Вікторе? ой, вікторе?

Я чекав , що він адекватніший, але гроші роблять все. щой вікторе доказуйте , що ваш дашка правий і все винуватий суркіс. він кормив з ложечки. не даром шахта мешкає в Києві.
Ну вот и Срна пусть 8 лет доказывает свою "невиновность" и при этом ни выходит на футбольное поле. И чтоб мы о нём больше ничего не слышали!
Брехун-машина у дії.
Кісєльовщина чистої води!