13 листопада 2015 11:13
9

Палкин о сокращении арендованных игроков: "Это заказ против "Шахтера"

Можливе скорочення орендованих футболістів у чемпіонаті України спрямоване проти донецького Шахтаря.


Про це в ефірі "Футбол NEWS" заявив генеральний директор "гірників" Сергій Палкін.

"Це боротьба проти Шахтаря. Адже всі бачать, як наші вихованці академії перемагають наших грандів. Тому, звичайно, хочуть це питання упорядкувати, щоб такого не було", - сказав він.

За словами представника Шахтаря, подібним чином можуть послабити чемпіонат України.

"Якщо Динамо забере своїх орендованих гравців з Говерли, а ми - із Зорі, то ці клуби довго не протримаються. Тому я не розумію, до чого ці розмови", - зауважив Палкін.

На його думку, економічна ситуація у футболі і так жахлива, а її хочуть ще погіршити.

"Поговорюють про максимум двох орендованих гравців. І це тільки тому, що якийсь колектив (у даному випадку - Зоря) опинився на верхівці таблиці. Тому це таке собі замовлення проти футболістів Шахтаря", - підсумував він.
А якщо добре подумати - то таварищ Палкінд нехай мандрує зі своєю сворою в чемпіонат ДНР! Там ім буде добре! А український футбол повинен розвиватися за законами футбольної еволюції, а не беззаконня іграшок олігархів.
Ніхто, захищая купку цигано-сепарських гівнюків, не задумувався, що дії ФФУ, як раз, направлені на захист футболістів. Ніхто не може порахувати скільки пропало і пропаде в арендовцях гравців, що могли мати не погану кар'єру. Звісно, можна сидіти в глибокій будулаєвській дупі і до часу отримувати не погані гроші. Але! До якого часу і хто на закаті попраної заради кротівні кар'єри не скаже собі, що його футбол загублено. Краще десь в Торіно і т.д. чим отак скніти в самому гнилому в світі клубі.
ааахахахаха...
а то, что Заря слила вам последнюю игру со счетом 7:1 ??? это так наверное по вашему должен укрепляться наш чемпионат??? как по мне этот счет для положительной разницы забитых мячей в пользу Шахтера в гонке за чемпионство.
Подготовили игрокав в своей академии, и если он не нуже команде - продавайте, в чем проблема?
Палкин не правий. Ця система вводиться, щоб великі клуби не скупали пачками юніорів і молодих гравців, а потім їх пачками здавали в аренду і фактично утворювали фарм-клуби в лізі, що підвищує ймовірність договірних матчів в лізі.
По такій системі наприклад працює не тільки Англія, але і набагато бідніша Португалія і її чемпіонат став вище нашого, більше того це привело, що клуби стали відповідальніше ставитись до покупки гравців. взяти б той самий Порту. Також слід відзначити, що ліга Португалії складалась з 16 команд, що досить подібно до нашого чемпіонату. Але за рахунок реформ і ведення прозорих правил гри, ліга почала розвиватись і розширився до 18 клубів.
Якщо клуби по типу Говерли чи зорі живуть тільки на орендних гравцях, то рано чи пізно такі клуби здуються. скільки б їх не тягнули за вуха.
Сховати
gavvarun, талантливая молодежь от этого не останется в клубах типа Говерлы. Если их не возьмут на контракт ДК, ЩД или ДД, то заберет Краснодар или Габала. Орендные ограничения лишь усилят отток лучших из чемпионата, и все.
Сховати
Baobab, дивлячись що ти бачиш під словами талановита молодь. Навіщо її маринувати в Говерлі. Мало клубів в світі? Ок, якщо у клуба багато талановитих гравців але багато хто не дотягує до основи, то навіщо її здавати в оренду тупо в один клуб?
Більшість талановитих та перспективних і так грає в нашій лізі або в фарм клубах типу Динамо-2 і там награється. так робиться і в Європі. Створюється в нижчій лізі фарм і там награється молодь. Молодь поступово допускається до ігор в старшій команді, і якщо гравці молоді підходіять команді, то вони за неї грають. Якщо ні, то оренда, або прощавай і грай за інший клуб. Ніщо не заважає гравцю підписати контракт з іншим клубом. Не бачу нічого поганого в тому, що якийсь гравець. який не тягне гру наприклад ДК чи Шахти, покине клуб і підпише контракт з іншим клубом.
Але якщо говорити про Говрелу, то звичайно туди ніхто зараз не піде підписувати контракти, бо зарплату не платять.
А Палкін вопить тому, що вони скасували Структуру і виступи на професійному рівні Шахтар-2, Шахтар-, через неефективність У них немає офіційних формів. З цим правилом його потрібно заново створювати. Стартувати з 2 ліги пробиватись в першу і т.д. Багато клопоту. набагато ж зручніше було тримати не офіційнф фарми по типу Іллічівця і Зорі в Вищій лізі і при цьому скуповувати всю перспективну молодь, аби іншому не дісталось.
Дане правило просто робить трохи прозорішим футбол і нівелює неофіційні фарми.
Вселенский заговор продолжается... Всё, что делается в нашем футболе - это борьба с "лучшим" клубом Украины. Параноя прогрессирует..