Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 29
Коментарі по темі:
Вітаю ! Дуже цікаві статі А.Шахова. Мені здається, що Ви талант ) Це не "підлизування" я говорю то що думаю ). Мені цікава Ваша думка - що стане останньою краплею довіри до Газаєва? просто амбіції клубу настільки падають, що ми тепер раді Лізі Європи хоча пару років назад невихід в Лігу Чемпіонів це розцінювався як провал. Тому мені цікаво - що потрібно статися щоби Газаєв пішов?
Показати
Спасибо. Думаю, вылет из группы в ЛЕ, а также потеря шансов на чемпионство.
ну не знаю відчуття про них таке та і Ліверпуль це не Манчестер і рівень Англійської ліги і наш ну як би це сказати - ну ми всі розуміемо)
Показати
Ха, думаю що ти зовсім не знайомий із історією Ліверпуля та МЮ! Інакше би такого не казав! 18 чемпіонств, 5 Кубків Чемпіонів у Ліверпуля, а МЮ тільки 3 Кубки Чемпіонів! Ліверпуль має не менш величну історію аніж МЮ, а міжнародну навіть набагато потужнішу! Тому вони вже другий сезон поспіль провалюють і фани не можуть ніяк вплинути на власників!
ViAn ну я не знав, що продали дійсно - але факт - фактом при такій ситуації як у нас вболівальники в Англії просто б повбивали всіх починаючи від керівництва клубу до прибиральниці. Ну а на рахунок захисника - то у мене звичайно такої ніформації нема, але якщо це правда то це крапля у морі ) ну і про інший схожий блог також не знав (
Показати
Так, але чомусь в Ліверпулі поки що всі здорові, а команда на 17 місті в чемпіонаті! Не такі вже й жорстокі та впливові ці англійські фани)))
Привіт ! Хороший блог, в якому с хорошої сторони висвітлений Ярмоленко, та його переваги. Однак, не все так добре, як на перший погляд. На правах вступу скажу, це далеко не значить, що якщо мені не подобається гра окремого гравця то я не вболівальник, чи псевдо вболівальник. Також, хочу сказати, що маю уявлення про футбол не із ігор, а й сам деколи граю щоправда, якщо порівняти мене та Ярмоленко то останній грає набагато краще ))))) Ну а тепер щодо Ярмоленка… Ну не йде в нього, йому давали більше року часу, більший карт – бланш має лише Шевченко. Незалежно від того, чи добре іде гра в Єрмоленка чи не дуже, все одно його виставляють на гру. Звичайно, відсутність Ярмоленка помітна на полі – але цьому є одна причина – зліва в нас грати нікому – Маграо травмований, інші гравці зліва ще гірше чи Ярмоленко грають. Тому, я б сказав так – Ярмоленко один з ліпших лівих півзахисників, який на даний час в Динамо. Я ніяк не принижую, гри цього гравця – видно, що старається, бігає але цього мало. В кожного бувають невдалі моменти – і в кожного бувають нереалізовані моменти – але якщо інші гравці реалізовують 7 з 10 то Ярмоленко реалізовує 1 з 10- я статистику не рахував – це враження пересічного вболівальника. Якщо, хтось не пам’ятає із – за того, що Ярмоленко в грі з Аяксов не забив ми пролетіли повз Лігу Чемпіонів. Звичайно це не тільки його вина – вина команди – але, якщо ми обговорюємо цього гравця то зупинимося на ньому. Ніхто не думав - а чого то більшість вболівальників так критикує саме цього гравця – може дійсно його гра не дуже? Тільки не треба казати, що знайшли цапа – відбувала, могли ж знайти для критики іншого гравця – може дійсно його гра не дуже? Ще одно питання – чому всі бачать а тренер не бачить ? НУ…. Варіантів декілька – від того, що ми дійсно на лівий фланг не маємо кого ставити до варіанту… ХМ… ну як , би це сказати щоби «в мій город не полетіли камені » - ну скажімо так – наявні інші нюанси завдяки, яким гравці перебувають на полі незалежно від якості їх гри. Ні не тільки в нашому клубі а в інших клубах також. Ну і на кінець – хтось дійсно вірить, що від того, що ми тут переписуємось, дискутуємо – то від того щось зміниться ? П.с. я рідко захожу на сайт так, що в тривалу дискусію влазити не зможу
Показати
Дискутировать не стану, так как каждый имеет право на свое мнение. Все эти аспекты, в Вашем комментарии мы уже обсудили. Ярмоленко - всего лишь один кирпичик в общекомандной конструкции и нужно добротное сдание, чтобы все кирпичики соответствовали гармонии! Я лично высказался, что да есть игроки посильнее Ярмоленко, но он свой, он воспитанник Динамовской школы, никто так жилы рвать не будет, никакой легионер! Поэтому я за команду из своих воспитанников, так как только с ними мы сможем достичь результатов на евроарене! Насчет изменится ли что то от дискуссий? Изменится - я Вам гарантирую, нас же читают, регулярно читают и к нам прислушиваются, только прислушиваются к хорошо аргументированным мнениям, а не к агульной критике, как у многих! Поэтому дискутируйте, высказывайте свои взгляды и Вы увидите результат, как я вижу результаты нашей деятельности, они на само деле есть! Поэтому мы и дальше будем трудится на благо своей любимой команды!
Вітаю! Філософський та дуже хороший пост, яка завжди на рівні + . На мою суб’єктивну думку Президент нам каже не всю правду. Думаю така гра команди, яку демонструють гравці мало кого може потішити – причин для цього може бути багато – від думки, що нам не підходить цей тренер (так думають реалісти) до думки, що треба ще зачекати (оптимісти). Суркіс чудово розуміє, що гра команди далека від оптимальної і єдине, чому він не звільняє тренера це те, що в контракті прописана велика сума відступних за розірвання контракту. А те, що Президент говорить, що він може розірвати контракт в односторонньому порядку, це «лапша на вуха» вболівальникам, адже в контракті може бути написане одне а говорять нам зовсім інше, ми хіба мало знаємо випадків коли нам Президент говорив так скажімо не всю правду. Ну а на запитання, чому Суркіс почав цю розмову скажу, він чудово розуміє, які настрої зараз панують в вболівальників, які хочуть зміни тренера і тому, Президент зробив все щоби викрутитись.
Показати
Добрый день, Иван, спасибо за добрые слова! Я очень во многом с тобой согласен. Суркис разбирается в футболе, и я не совсем согласен с теми, кто считает его в этом профаном. Было вполне достаточно его интервью, вполне компетентных. Но помимо этого, он же еще и руководитель. Какой - на этот счет самые разные мнения. Возможно, не оптимальный. Но уж какой есть. Я не могу сказать, какие им движут интересы - чужая душа потемки - но, мне кажется, что все-таки один из них - это небезразличие к "Динамо". Он все видит. И выкручиваться из данной ситуации для него крайне неприятно, чтобы не сказать мучительно. Но иногда все же проговаривается. Как в этом моменте. )
Дуже класний блог – треба звертатися нам і до скандинавів Вибачте за оффтоп – може хтось знає ссилку а сайт де наведені тактичні схеми для гри в міні футбол (футзал) Ми з друзями часто граємо в міні футбол на дилетантському рівні – може є для цієї гри схеми
Показати
Благодарю, с мини ничем не могу помочь :(
Нікому не здаєтся дивним, що гравець який, не підійшов нам підійшов Ліону? А якщо взяти ціни в 6 мільонів то вон Алмейда коштує 4 мільони а Діакате 6 то чи не краще продти Алмейду і награвати Діакате ? ЧИ Алмейду ніхто не купить? А щодо травматичності Діакате то в Ліоні про це хіба не відомо ? ЧИ в нього ніякої особої травматичності на було і Діакате просто сплавили бо його купував інший тренер? Дуже дивна силекція(
Показати
Нікому не здаєтся дивним, що гравець який, не підійшов нам підійшов Ліону? А якщо взяти ціни в 6 мільонів то вон Алмейда коштує 4 мільони а Діакате 6 то чи не краще продти Алмейду і награвати Діакате ? ЧИ Алмейду ніхто не купить? А щодо травматичності Діакате то в Ліоні про це хіба не відомо ? ЧИ в нього ніякої особої травматичності на було і Діакате просто сплавили бо його купував інший тренер 100% согласен . У нас тренер круче чем у французов сколько только мы его терпеть будем с его крутостью.
Alex2 та kopcap Де Юре - Легалізація Вчинення фінансової операції чи укладення угоди з коштами або іншим майном, одержаними внаслідок вчинення суспільно небезпечного протиправного діяння, що передувало легалізації (відмиванню) доходів, а також вчинення дій, спрямованих на приховання чи маскування незаконного походження таких коштів або іншого майна чи володіння ними, прав на такі кошти або майно, джерела їх походження, місцезнаходження, переміщення, а так само набуття, володіння або використання коштів чи іншого майна, одержаних внаслідок вчинення суспільно небезпечного протиправного діяння, що передувало легалізації (відмиванню) доходів В реальності можуть бути такі шляхи - різниця між реальної сумою – кажімо 2 мільйона та заявленою сумою 5 мільйонів склада 3 – ця сума приховується із цих доходів, які одержані законним шляхом - із них не платяться податки до державного бюджету - спонсор Динамо - Приват Банк Угадайте хто Має велику частку в цьому банку ? Питання риторичне - інші шляхи для відмивання грошей - деталі мені на жаль не відомі у цьому я участь не брав Відмивання грошей у Латинські Америці та у країнах третього світу можливе внаслідок суспільно – економічного становища, в цих країнах – природній зацікавленості як наших так і «Латиносів» до легких грошей – процент із суми яка відмивається іде президентам іноземних клубів. Відмивання грошей внаслідок купівлі гравців із Європи мало ймовірне через менталітет цих громадян переважну законослухняність вищих слоїв суспільства до яких безумовно належать президенти іноземних клубів – я не говорю про країни колишньої Югославії а про країна на зразок Германії , Франції , Англії тощо. Звичайно і там не все так гладко але легше працювати у країнах латинської Америки чи країнах офшорних зон Ще одним доказом являється уявна «збитковість» клубу – такі серйозні люди як Суркіс не будуть мати клуб заради великої любові до футболу – насамперед це П.П. по зароблянні грошей ну а на другому місці любов до футболу Зацікавленість у Більш – менш нормальні грі клубу ще проваляється у тому, що чим краще клуб грає тим більше грошей на його розвиток виділяють спонсори і тим більше зростають його акції. П.с. Звичайно Де Юре цього доказати не можна але Де Факто це так є П.п.с. praesumptio innocentiae – призумція невиновності – ніхто не може бути визнаний виновним поки його вина не доказана в встановленому законом порядку – я нікого не звинувачую – просто думки вслух
Показати
Дозволю собі зазначити, що наведений Вами приклад дуже далекий від реальності й може бути цікавим десь на рівні початкової школи...
Не бачу анікрихти логіки. Суркіс "чисті" гроші, згідно Ваших слів, переводить у тінь. Це вже не "відмивання" а, навпаки, "забруднення". Нагадаю, "відмивання" - легалізація брудних грошей.
Може чу - чуть не в тему але скажу. Ми всі задаємося питанням – чому гравці, які грають нормально (звичайно тренеру видніше – але не треба бути поваром щоби оцінити якість блюда і художником щоби оцінити красоту картини) Проблема в тому, що кумівство і хабарництво просвіта не лише в дитячо – юнацькому футболі а і в дорослому Наприклад ще в 2001 році мого хорошого знайомого на грі запримітили скаути Динамо Сказали – прийди а перегляд але бери із собою 3 000 у.е. Звичайно вроді гроші не великі але у нього не було їх. Проблема дитячо – юнацького футболу у тому що важко найти гравця у якого були б природні дані та гроші і/або знайомства. Президент звичайно сказав що це викоринить – але це думаю не можливо – це проблема не клуба а суспільства – але про це не тут і не зараз. Проблема дитячо – юнацького футболу яка висвітлена вище переходить і у першу команду. Коли дивишся як грають окремі виконавці то це лише підтверджує думку, що на дану позицію існують ліпші гравці але їх не ставлять бо в основі грають бездарі із зв’язками Це про гравців із Українським паспортом. Іноземці – Іноземці грають деколи на позиціях – тому що їх купили за великі гроші і глупо щоби гроші сиділи на заміні Це притому що заявлять суму покупки скажімо в 5 мільйонів – гравця купують з 3 мільйони інші гроші відмивають Це відповідь усім чому ми купуємо переважно гравців із Бразилії та у Європі не реально таким чином відмити гроші у них менталітет не такий вон і виходить, що за ті ж скажімо 7 мільйонів у Європі ми купуємо гравців із Бразилії «ніби за ці ж гроші» Для завершення відмивки грошей потрібно мабуть щоби цей гравець навіть якщо від бездар трохи пограв. Гравці які заграють – тих згодом програють – гравці які не заграють в аренду або вони далі радують нас своєю грою.
Показати
Хорошо говоришь, только вот с европейцами ты погорячился... Думаю у них та же система:) Иначе другого объяснения трансферу Чигринского в Барселону, за 25 лимонов я не вижу:)
Вибачте, а чи не можете пояснити, що ви розумієте під поняттям "відмивають гроші"? Оскільки загальноприйняте означення цього поняття полягає в тому, що це легалізація грошей отриманих злочинним шляхом, перевід їх у офіційну економіку. То чи не поясните, яким чином це відбувається при трансферах гравців, напприклад, з Латинської Америки?
Не міг здержатися - хоча рідко пишу коментарі і тим більше не пишу блоги - нема часу. Ну який у нього талант? Бігає? так це йому не легка атлетика . Дріблінга у нього не дуже. Скільки йому щ в преспективних ходити. Та футбол це насамперед робота і якби я у своїй роботі стільки лажав то мене б давно звільнили а йому платять зарплату і немалу. Взагалі якщо подивитися на нього - як і на інших деяких виконавців то таке враження, що кумовство і хабарництво процвіта не лише в Дитячо - юнацькому футболі а і в дорослому. При такій грі у Ярмоленка або хороший "толкач" або він із своєї зарплати платить гроші для того щоби його випускали на поле. Ну інакше при такі грі не можуть його уперто випускати на поле буть він мільон разів талант і преспективний гравець
Показати
Мне честно говоря интересно, а кто же Вам, як кажуть до душі? Ярмоленку и 20 нет, а он играет в основном составе! К тому же нельзя требовать от украинца качеств аргентинца или бразильца... Это НЕРЕАЛЬНО! У каждой футбольной нации свои плюсы... Так что Андрею удачи, здоровья и терпения!
Автор: Іван
23 листопада 2010 17:58
Aliena vitia in oculis habemus, а tergo nostra sunt
Aliena vitia in oculis habemus, а tergo nostra sunt чужі пороки у нас на очах а свої за спиною   Привіт усім ! Якщо чесно то я уже давно не писав це лише другий пост. Про причини моєї низької...
Автор: Іван
20 вересня 2010 12:25
Говорили – балакали, сіли й заплакали або навіщо клубу вболівальники
Відразу скажу цей блог може викликати безліч суперечок.   Треба сказати, що це мій перший блог і не судіть строго про нього.   На цьому сайті я не часто пишу коментарі – причин цьо...
Теги: #Динамо