Автор: Іван
Зареєстрований: 12.03.2010
Останній візит: 07.07.2011
Звати мене Іван. На даний час мені 25 років, проживаю на Закарпатті. Являюся вболівальником Динамо (Київ) усе життя, відколи себе пам"ятаю і відколи став дивитися футбол
23 листопада 2010 17:58
34

Aliena vitia in oculis habemus, а tergo nostra sunt

Aliena vitia in oculis habemus, а tergo nostra sunt

чужі пороки у нас на очах а свої за спиною

 

Привіт усім ! Якщо чесно то я уже давно не писав це лише другий пост. Про причини моєї низької активності ми зупинимося трохи нижче, а зараз поговоримо ось про що…

 

 

… Клуб Динамо судячи по коментарям на цьому сайті (та і не тільки на сайті ) має декілька видів вболівальників. Як я замітив більшість вболівальників дивляться та усю ситуацію не зовсім реалістично і як коршуни  налітають на усіх хто критикує (навіть якщо критикує по ділу) їхніх улюбленців.

 

Але вирішення проблеми починається із усвідомлення того, що проблема ця існує. Однак, вболівальники не хочуть бачити проблеми. Авжеж в основному визнають погану гру команди в цілому однак, це лише поверхня проблеми. Та й визнаючи погану гру ніколи не визнається те, що певні гравці зіграли матч препаршиво, навіть якщо   вони матч провалили.

 

В першу чергу зупинюсь на гравцях а далі перейдемо до іншого.

 

Воротарі :

 

Назву всіх воротарів, які можуть (хоча і теоретично) зайняти місце в воротах :

 

Олександр Шовковський 

Станіслав Богуш

Максим Коваль

Денис Бойко

Артем Кичак

 

 

Із цих гравців – С. Богуш поки травмований і чи вийде на рівень не зрозуміло.

Всі інші воротарі в принципі можуть зіграти у воротах (не критикуйте я сказав гіпотетично)

 

Однак, проблема існує – Д.Бойко переведений із основи та із запасу «за гарну поведінку». М.Коваль чомусь грає не впевнено, хоча він може грати ліпше та й О. Шовковський допускає подеколи ляпи. Ви скажете – всі ми помиляємось. Так, всі але ситуація склалась так, що якось помилок щось дуже багато.

Насамперед гольових помилок та і тих, що могли призвести до голу якби нам не пощастило.

 

Так, незважаючи на набір талановитих гравців чомусь вони не прогресують а регресують.

 

Захисники

 

1.     Данило Апаресідо да Сильва

2.     Бетао

3.     Горан Попов

4.     Тарас Михалик

5.     Андрiй Несмачний

6.     Бадр Ель Каддурі

7.     Євген Хачеріді

8.     Леандро Алмейда

 

Ітак, ми маємо повноцінних 8 захисників – надійністю не може похвалитись практично жоден із них. Раз – по – раз то один то другий допускають гольові помилки 

Знову - Ви скажете – всі ми помиляємось. Так, всі але ситуація склалась так, що якось помилок щось дуже багато.

 

Пізахисники

 

1.     Тіберіу Гіоане

2.     Огнєн Вукоєвич

3.     Франк Теміле

4.     Факундо Бертольйо

5.     Денис Гармаш

6.     Олег Гусєв

7.     Жерсон Маграо

8.     Роман Єременко

9.     Мілош Нінкович

10.           Айїла Юссуф

11.           Владислав Калитвинцев

 

 

Ого! У нас аж 9 півзахисників. Але лише  Огнєн Вукоєвич, Денис Гармаш, Олег Гусєв, Жерсон Маграо, Роман Єременко, Мілош Нінкович, Айїла Юссуф більш – менш можуть вийти і нормально зіграти та й то практично до кожного з них в матчах наявні претензії.

 

Ні я не забув А. Ярмоленка лише не знаю куди його віднести до лівих півзахисників чи до нападників.

 

Таким чином, повноцінної підміни О. Гусєв на правий фланг ми поки не маємо (Франк Теміле ще не зовсім готовий)

 

Також, на лівий фланг у нас два повноцінні президенти - А. Ярмоленко (не зрозуміло де його краще ставити на лівий фланг чи у напад) і Ж. Маграо який теоретично може зіграти ледь не на усіх позиція від лівого захисника до опорника та лівого півзахисника лише знову питання до якості гри.

 

Про центр поля – тоже проблеми – потрібно підміну Огнєну Вукоєвичу та і плеймейкера толкового потрібно – лише такого гравця який заграє тут і зараз а не колись і десь.

 

Нападники :

 

1.     Андрій Шевченко,

2.     Артем Мілевський,

3.     Андре Феліпе

4.     Артем Кравець

5.     Роман Зозуля

6.     Гильерме

 

 

 

 

Ну Ви подумайте – аж 6 нападників ! ще й А. Ярмоленко може в нападі грати а ставити нема кого.

 

Андрій Шевченко – легенда Динамо і України. Але він не може витягувати на собі усі матчі. Завдяки гольовому чуттю і харизмі він напевно зможе переломити ту гру чи іншу але на як колись на хребту він не зможе тягнути усі ігри від початку до кінця

 

Артем Мілевський – ну відверто скажу він мені особисто не подобається але мушу визнати поки, на даний час єдиний з нападників хто хоч щось забиває  (я про останні ігри)

 

Андре Феліпе,Артем Кравець, Роман Зозуля, Гильерме – думаю і надіюсь що талановиті гравці але на даний час всерйоз допомогти не можуть через ті чи інші причини.

 

Таким чином реально у нас два нападники Артем Мілевський, Андрій Шевченко але через травматичність грає лише один – якісно чи не якісно це уже питання інше але грає лише один !

         Таким чином у кожній лінії ми маємо проблеми. Я не буду аналізувати причини цих проблем але проблеми наявні        

 

Тренер.

 

В.о. головного тренера О.Лужний – навіть і не знаю, що написати. Особисто мені що Газаєв що О.Лужний не подобається – я маю на увазі як тренер Динамо однак об’єктивно оцінювати якість роботи Лужного ще рано. Ну але на мою думку треба іншого тренера – замічу думка не  об’єктивна а суб’єктивна.

Але проблема наявна – тобто суть така – кого ставити тренером Лужного чи шукати іншого а якщо іншого то кого ?

 

 

Селекція – тут довго писати. Обмежусь лише ти, що скажу що мене «терзают смутные сомнения (с)» - коли дивишся на гравців, які купились глибоке враження що вони получають за них відкати ! . Хтось каже що купівля цих гравців була ідея тренера – але ж тренер не пальцем в небо тикав а реально вибирав із варіантів, які йому пропонували а пропонував хто?  А про ціну хто домовлявся ? Правильно служба селекції.

 

Президент

 

Якщо, чесно абстрагуючись від усього – мені діяльність керманича клубу абсолютно не подобається. Ні трансферна політика, ні таємничість справ у клубі – я не кажу про те, що нам навіть про трансфери не кажуть але подеколи про те, що гравець травмований ми дізнаємось тоді коли він ви здоровів. Я дещо перебільшую…. Але все ж…

 

Та і відношення до вболівальників в президента не найкраще м’яко кажучи…

 

Таким чином ми маємо глибокі проблеми не в команді а в цілому клубі.

 

Насамкінець зазначу – те, що ми тут пишемо, говоримо, пропонуємо свої  варіанти тренера, свої варіанти гравців чи якісь інші варіанти це нічого не міняє.

 

Чи Ви всерйоз думаєте що Президент чи хтось за його дорученням залазить на цей сайт і аналізуючи наші пости намагається втілити самі талановиті наші думки?.... 

 

Ну а зараз готовий вислухати Ваші думки чи Вашу критику … по можливості постараюсь відповісти – однак відразу скажу, що через основну роботу напевне не на всі коментарі зможу відповісти……

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tom ви такий кумедний, що я зараз лусну. ми - це всі хто прочитав нашу переписку. Правильно не зЛозуміли а зРозумілі ))))))))))) Це ви багато дізнались - наприклад : дізнались, що в нашій мові є слово "порок" Увага !!! вивчаємо нове слово - "надія", "надіятись", "я надіюсь". Запишіть 100 разів щоб не забути. Ви самі пишете Ab hoc et ab hoc "так - сяк без толку" Для Вас скажу Errare humanum est- людині властиво помилятись але Cujusvis hominis est errare; nullius, nisi insipientis in errore perseverare – кожна людина може помилятися, но тільки дурень настоює на своїй помилці. Я вище помилисвся і визнав помилки - тобто вище написано "За винятком відсутності декількох "ком" та опічаток інших помилок немає." Оскільки я визнав помилки то я не дурень а ВИ?.... визнали помилки?
Сховати
Слово «порок» також є в українській мові. Але скоріш вживається до фізичних пороків чим до духовних...(в словник ) ------------------------------------------------- "Оскільки я визнав помилки то я не дурень а ВИ?.... визнали помилки?"- то ваше сумління, до Вас зверталися "шановний"... І це Ви повчали всіх, як керувати і що робити :) ----------------------------------- tom 23 ноября 2010 19:45 ответить "Як ми знущаємося з мови, так вони всі разом( від гравців до президента )знущаються з нас , вболівальників :)"- так і вони можуть помилятися :) Я це і написав :))))))))
tom одержують від слова держати отримують від слова тримати - надіюсь Вам не потрібно пояснювати в якому випадку, яке слово потрібно вживати. Що складних речень - напевне довго лазили в інеті щоб найти відповідь на питання : на які частини поділяються речення. в випадку речення де вжито слово "скільки" дане речення взагалі безграмотно побудоване. і відкрию страшну таємницю слово "порок" існує в нашій мові - вивчати треба слова невідомі а то користуєтесь обмеженим словниковим запасом, як героїня з відомого фільму. Ну ми всі уже зрозуміли - самі нічорта не знаєте, а других повчаєте. Мені немає більше про що, з Вами говорити
Сховати
Шановний ! Та я бачу, що Ви все зрозуміли, особливо про складні речення та синонімічні ряди:))) Не маю наснаги і бажання Вас виховувати та навчати :) Вам говорити геть немає про що, - це помітно і без пояснень:) Особливо, коли "ми всі уже зрозуміли"... Ми ,- це хто ?
Сховати
Злозуміли тільки "уже"? Ширше треба ширше:) А з чортом дійсно не знайомий :)
"надіюсь"- українською "сподіваюсь","які купились"-українською "яких придбали"... Як багато нового Ви сьогодні дізналися :)))
Есть много известных истин и я бы не стал унижать селекцию Динамо, так как Андре и Бертольо - великолепнейшие игроки. И проблема не в игроках, а в умении тренера подобрать игроков под свои схемы и принципы. Менеджмент в Динамо неплох, инфраструктура тоже на высшем уровне. Проблемы с медийным пространством есть, но Про Футбол и 100% Динамо чуть чуть эту брешь заполняют. Да и мы стараемся заполнять медийные бреши, не зря ведь мы здесь пипишем, посмотрите, сколько заходов на Динамоманию с тех же штатов, под тысячу человек и это немало! Президент в Динамо тоже молодцом и для игроков ему ничего не жалко, а почему нет дорогих трансферов? Потому что Дрогба и Месси, Пасторе и Хамшик, даже Райт Филипс и Андерссон в Киев не поедут, а деньги ИМС нашел бы, в этом я уверен! Почему? Потому что! Поэтому Динамо покупает тех, кто готов ехать и доступен к покупке, а тут выбор ограничен. Проблема в системе, в том, что в клубе все запущенно, что постоянно меняются тренера. Вон МанСити богатейший клуб мира, денег не жалеет, а результат пока нет. Так как тренера меняются по два раза в год и каждый себе прикупает новую пачку игроков. Команда же строится не один год, по крупицам подбираются игроки, которые сыгрываются, учаться взаимопониманию. Вот когда сфоримрован организм, тогда приходит и результат. Поэтому проблема Динамо в строителе, которому бы дали много лет на стройку. Конечно должны быть результаты. То есть команда ниже определенного уровня опускаться не может. Поэтому обидно за Семина, хотелось увидеть его Динамо дальше, после полуфинала еврокубка. Куда бы Семин развивал этот колектив, кого бы купил, кого продал, кого из молодежи подпустил и как бы росла команда. Я думаю, что росла бы! Не хочется называть имен, но Динамо нужен строитель, который бы вел команду вверх, стабильно улучшая результат, не падая ниже уровня и совершенствуя все стороны командной жизни! А кто будет этим строителем - не мне решать, но нужен такой тренер, который минимум 10 лет будет строить команду. Проблема в постоянной смене генерального строителя или подрядчика, как хотите так и называйте. Отсутствия наследственности. Семин строил, пришел Газзаев и все развалил. Не построил, а только развалил симпатичный фундамент Семина. Может он, Газзаев, и заложил свой фундамент, может мы его пока не видим. Но вот Лужный опять готов развалить и начать закладывать новый фундамент! Как все это печально, фундамент должен быть всегда, а новый строитель должен просто проводить косметический ремонт, вкладывая свои краски, свои детали, но не разрушая все то, что успешно функционированно...
Сховати
Андерсон хоче у Панатінайкос так що у Динамо пішов би.
Я згідний в дечому з Вами ViAn але хочу щоби гравці за такі шалені гроші по 8 та 10 мільонів грали краще
Чесно скажу, написал много и по делу, но получилось как "ниочём".. Всё это очень очевидно и так понятно всем, без обид :)
Вы точно с аккумулировали наши мысли. Видно, что в ДК требуется не только усиление состава, но и полная перестройка клуба! И пока в данном случае президент не предпримет в этом направлении шагов, мы будем, как говорил Остап Бендер, получать от мёртвого осла уши. Вибачте за російську мову)).
Я стверджую, бо давно це мені відомо...А от для Вас , шановний, дійсно потрібен знак оклику ! Я лише стверджую, тому крапка!
тоді "скільки Ви нових слів побачите ! " потрібно ставити знак оклику
Скільки- це твердження , підсилення якості , шановний ! Плекайте мову , але для початку вивчить її:)
Самі робите граматичні помилки а мене критикуєте
Сховати
Володіти мовою, то додатково знати, що після "Скільки" не завжди потрібен знак питання чи оклику...
Порок - хіба немає такого слова?
Сховати
Російською є!