Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 29
Коментарі по темі:
Много прозвищ но етого еще не было ) ИТАК Весельчак
Показати
можно узнать, чем вы руководствовались, когда это писали? ))))
Молодець автор блогу. Просто молодець ! ставлю "+" Дійсно наш президент бреше, дійсно ліпше деколи не брехати і не давити інтервю взагалі. Але проблема навіть не тільки в брехні - наприклад: нам брешуть, потім роблять по свому, а ситуація покрається. Але в нашому клубі все навпаки - сиутація погіршується. Також, справа не тільки в брехні - в нас настільки серйозні проблеми, що про це треба писати не тільки в коментарях чи блогах - потрібно писати цілу розповідь в 3 томах. Але навіщо, це робити? Нас (вболівальників) ніхто (себто Суркіс)не слухає і не сприймає. Автор казав там щось про "лівого захисника" але це крапля в морі. Та і купили не кращого, думаю можна було б підшукати ліпшого. Ми для Суркіса нічого не значимо - це він дає зрозуміти в кожному свому інтервю.
Показати
Спасибо!
Tom ви такий кумедний, що я зараз лусну. ми - це всі хто прочитав нашу переписку. Правильно не зЛозуміли а зРозумілі ))))))))))) Це ви багато дізнались - наприклад : дізнались, що в нашій мові є слово "порок" Увага !!! вивчаємо нове слово - "надія", "надіятись", "я надіюсь". Запишіть 100 разів щоб не забути. Ви самі пишете Ab hoc et ab hoc "так - сяк без толку" Для Вас скажу Errare humanum est- людині властиво помилятись але Cujusvis hominis est errare; nullius, nisi insipientis in errore perseverare – кожна людина може помилятися, но тільки дурень настоює на своїй помилці. Я вище помилисвся і визнав помилки - тобто вище написано "За винятком відсутності декількох "ком" та опічаток інших помилок немає." Оскільки я визнав помилки то я не дурень а ВИ?.... визнали помилки?
Показати
Слово «порок» також є в українській мові. Але скоріш вживається до фізичних пороків чим до духовних...(в словник ) ------------------------------------------------- "Оскільки я визнав помилки то я не дурень а ВИ?.... визнали помилки?"- то ваше сумління, до Вас зверталися "шановний"... І це Ви повчали всіх, як керувати і що робити :) ----------------------------------- tom 23 ноября 2010 19:45 ответить "Як ми знущаємося з мови, так вони всі разом( від гравців до президента )знущаються з нас , вболівальників :)"- так і вони можуть помилятися :) Я це і написав :))))))))
tom одержують від слова держати отримують від слова тримати - надіюсь Вам не потрібно пояснювати в якому випадку, яке слово потрібно вживати. Що складних речень - напевне довго лазили в інеті щоб найти відповідь на питання : на які частини поділяються речення. в випадку речення де вжито слово "скільки" дане речення взагалі безграмотно побудоване. і відкрию страшну таємницю слово "порок" існує в нашій мові - вивчати треба слова невідомі а то користуєтесь обмеженим словниковим запасом, як героїня з відомого фільму. Ну ми всі уже зрозуміли - самі нічорта не знаєте, а других повчаєте. Мені немає більше про що, з Вами говорити
Показати
Шановний ! Та я бачу, що Ви все зрозуміли, особливо про складні речення та синонімічні ряди:))) Не маю наснаги і бажання Вас виховувати та навчати :) Вам говорити геть немає про що, - це помітно і без пояснень:) Особливо, коли "ми всі уже зрозуміли"... Ми ,- це хто ?
"надіюсь"- українською "сподіваюсь","які купились"-українською "яких придбали"... Як багато нового Ви сьогодні дізналися :)))
Самі робите граматичні помилки а мене критикуєте
Показати
Володіти мовою, то додатково знати, що після "Скільки" не завжди потрібен знак питання чи оклику...
Порок - хіба немає такого слова?
Показати
Російською є!
одержують чи отримують ? )))) не знов а зновУ. після "зновУ на українську" треба ставити крапку і починати нове речення "скільки українських нових слів побачите " після речення, яке починаєтся на "скільки" треба ставити знак запитання - ?. Речення має виглядати або так -"Скільки українських нових слів побачите ?" або "Ви побачите багато нових слів" Не твір а пост. Aliena vitia in oculis habemus, а tergo nostra sunt - чужі пороки у нас на очах а свої за спиною - це сказано саме про Вас.
Показати
Вади, щановний , вади ! Ви усіх повчати вирішили :)
Для Вас новина, що "одержують чи отримують" слова одного синонімічного ряду ? Але це українською ,на відміну від "получають".
А питання з комами та крапками давно за допомогою складного речення вирішили:))))))) Складне речення складається з двох або кількох граматичних основ (підмет та присудок), тобто простих речень, об'єднаних за змістом та інтонацією. Складні речення поділяються на: * сполучникове * безсполучникове * та складні синтаксичні конструкції з різними видами зв'язку.
Правильно писати не "то якою мовою" а "це якою мовою", або "на якій мові"
Показати
ТО- це назва вашого твору скорочено:) По іншому назву важко було добрати:)
"чужі пороки у нас на очах а свої за спиною" - чужі вади у нас на очах, а свої за спиною..... І так одне речення за іншим :)
Селекція – тут довго писати. Обмежусь лише тим, що скажу що мене «терзают смутные сомнения (с)» - коли дивишся на гравців, які купились глибоке враження що вони получають за них відкати Якщо не зрозуміло - "вони" це працівники селекційнох служби. купились - слово дещо жаргоне і не словарне але ж я не диктант писав та і це не офіційний документ. Чи ви маєте до чогось іншого претензії? За винятком відсутності декількох "ком" та опічаток інших помилок немає. Якщо не зрозумілий зміст, то може варто перечитати ще декілька раз, може поможе?
Показати
Шановний ! Перекладіть Ваш твір через електронного перекладача на російську, а потім знов на українську, скільки українських нових слів побачите :) "получають"- з ранку "одержують" було українською, та то не найгїрше :)
Дякую за оцінку. Дійсно в подальшому буду ретельніше за собою читати. Тільки перечитав пост і сам знайшов помилки. В подальшому буду по три рази перечитувати і потім поміщати блог
Показати
Іван Ви не подумайте, що я такий критикант=)!!! Я сам грамотій ще той=)!!!
Автор: Іван
23 листопада 2010 17:58
Aliena vitia in oculis habemus, а tergo nostra sunt
Aliena vitia in oculis habemus, а tergo nostra sunt чужі пороки у нас на очах а свої за спиною   Привіт усім ! Якщо чесно то я уже давно не писав це лише другий пост. Про причини моєї низької...
Автор: Іван
20 вересня 2010 12:25
Говорили – балакали, сіли й заплакали або навіщо клубу вболівальники
Відразу скажу цей блог може викликати безліч суперечок.   Треба сказати, що це мій перший блог і не судіть строго про нього.   На цьому сайті я не часто пишу коментарі – причин цьо...
Теги: #Динамо