Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 241
Так, що Дуду боятися навіть своєї тіні бо позаду є чотири ...уни, які з одним Лавесі не можкть впоратися??!! На рахунок закрив Ібру. Суддя і так пожалів, а то ще пенальті міг поставити. Ліктем то Златану по фізіономії в штрафній зарядив.
Показати
Если это относится ко мне, то даже не собираюсь комментировать.Тот, кто играл в футбол даже на мало-мальски серьезном любительском уровне и так понимает, что стало первопричиной первого гола.
Ми тут Женю обговорюєм, а не Дена. То й взагалі окрема тема. Невпізнаю колишнього Гармаша. На полі лише його бліда тінь. Емоцій щодо Хача немає. Є лише моторошна реальність. Він дійсно на фоні інших зараз найкращий і це не може не лякати. На рахунок ЛЄ посмішив))) Хач же сам оформив путівку для нас туди, щоб потім там сіяти)))
Показати
обговорювати треба всіх. Хач не сам програв матч! чому ж ми не програли принаймі 1:2? або не зіграли в нічию, чи не виграли 3:2? де був Тайво, Велозо та Гармаш, коли Ібра віддавав передачу на Лавессі при першому голі? ах, так, там же Дуду обрізався (біля штрафної суперника). Вихід двох піжонів та їхні дії взагалі коментарям підлягають!!! Зрозумій, я не прикриваю Женю, помилився, в Донецьку, вчора. а тепер скажи, хто в цих двох матчах зіграв краще? хто не помилявся, вмирав на полі? чому півзахисники не видавали гольові паси, а форварди не забивали? повторюся, чому ми пропустивши 2 мячі не виграли 3:2? після другого голу руки опустили? та які ж вони нах... професіонали та патріоти клубу? усі без винятку! давайте відправим Хача у Волинь, як дехто пропонує, з ким будемо грати? з Парцванією? з Михаликом,з Алмейдою? один з юзерів манії писав, що ВВл награвав пару Ващук -Головко 3 роки!
Всі вище, які порять .уйню про Блохіна краще б подивилися відео цієї "конференції" і почули вживу ці .йобіщні запитання. Не знаю хто таких мудаків бере в журналісти і випускає на такий серйозний рівень. Йому б у селі Бикове брати інтервю у бабці Тракторини про життя її кози Люсі... і то б .изди получив ...дурок.
Показати
100%! А он еще и ведущим Профутбола раньше был. Кто-то отбывает номер на поле, а кто-то маскируется под журналиста,-сплошь одни профессионалы!
100%!!!
Ти .ука взагалі повинен дякувати ДК і ВВЛ за те, що виховали для тебе клоуна Шеву, який виграв для твого Мілану всі титули практично один, а за пенальті у фіналі ЛЧ взагалі лизати .опу. А який з тебе тренер показала робота в Челсі мудачило. Як кажуть - поганому танцюристу яйця мішають! Поле на НСК одне з найкращих світі ( не те що город в Парижі ) і якось не заважало іспанцям у фіналі Євро. Короче пішов ти на .єр дебіл!!!
Показати
Не думаю, что он имел в виду качество поля. Скорее то, что его обильно поливают перед матчем, плюс довольно прохладную погоду, что вкупе дало тяжелое но в то же время быстрое поле. Очень показательно об этом говорят летящие куски газона во время подкатов - газон размяк и чуть подзастыл.
Пішло воно все на ..уй! Йду набухаюся!!! Хто зі мною?! П.С. Металург проти кротів і ДК дві різні команди. Висновок Максимов не динамівець, а чергова донецька шалава. За Хачеріді плаче Зеніт. Може пора продати?!
Показати
Та вся беда в том,что Динамо само не играло.При чем тут Металлург против кротов.
Я не антикріт! В мене родичі в Луганську, які вболівають за Шахтар, але залишаються адекватними людьми і не регаються на сайті ДК для того щоб його пообсирати. З РОЗУМНИМИ вболівальниками Шахтаря я радо спілкуюся, дискутую і сперечаюся. Повір мені до різні і калюж крові ніколи не доходило)))
Показати
и это прекрасно!:))
Дай мені відповідь на одне питання - ЧОМУ тобі не сидиться на ТЕРИКОНІ? Чи ти там теж всіх за...в до повної степені і тебе навіть з такого сараю поперли? А може ти ще грудна дитинка, мамочка забула біля тебе клавіатуру і ти просто без роздумів тиснеш на неї своїми рученятами? ПО .... РОК!!!
Показати
Алекс и т.п.! А вы не подумали, что между болельщиками "Динамо" и антикротами существенная разница? Если уже представители славного поколения говорят о Шахтёре как о сильном коллективе,то выход один - то ли они дурни абсолютно ничего не понимающие в футболе, то ли вы реально антикроты, мнящие себя фанатами киевского клуба!
Ти ...біл !
Показати
Ну зачем такие шифровки, сокращения? Дыбил он и есть дыбил
Тому що ти галімий КРІТ і з цим нічого не поробиш! Одне питання - якого .у. ти робиш на цьому сайті???????? П.С. Косить від збірної Рахіцький, а Гусєв Олег викладається в ній по повній програмі завжди.
Показати
А ти хто? Свiдомий? Лол. Заспокойся, я завжди так кажу, прямо i вiдкрито, хто б там не був, iгрок Динамо чи Шахтаря :) Чи в вас цензура? Ну вибач, священну корову(Гуся) зачипив :( Та менi плевати хто там, хоч Шовковский!!!
Ти кто такой? Давай дасвидания! Може він хоче бути тренером СБУ. НІІІІІ! Краще Шева.
Показати
Он правду сказал... Сборная - это не стенд для испытаний. Люди должны с горящими глазами играть в ней, вне зависимости от их настроения/успехов/игрового графика. А у нас в сборную как игроков, так и тренеров берут не без взгляда на перспективу, а скорее по блату. Не смотрят, что люди измотанные/с кислыми физиономиями и просто не в форме. Сверхмотивированный средний футболист выступит значительно лучше футболиста, который немного выше его в классе, но не может/не хочет бежать/играть... Так же и тренер: тренером сборной должны мечтать быть, а у нас от нее отнекиваются, открещиваются и просто бросают ее... Я желаю Шевченко успехов в тренерской карьере, но не желаю СЕЙЧАС видеть его тренером СБУ. Пусть для начала Динамо-2(3) потренерует... Нам же нужен если не качественный отечественный (Блохин, Мирон), значит ТОЛКОВЫЙ зарубежный спец со свежим взглядом на кадровую политику сборной и игровой стиль. Да лучше уж пусть тренером СБУ будет Гончаренко или Кононов, чем физруки и не имевшие тренерского опыта футболисты...
Есть в словах Федорчука логика.
Автор: Алекс
10 травня 2010 14:03
Интересное предложение!
Хочу предложить всем маленькую тему для обсуждения - Готовы ли вы ради воспитания динамовской молодежы отказаться на пару лет от трофеев в Украине и участия в ЛЧ, во имя создания интересной, молодой,...