Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 959
Цікаво, а звідки корені такого масованого трансферного коридору з Динамо в Слован?))) Але це явище є правильним! Он Люлька розкрутився трохи, вже повертається в Київ, а хто зна, може він стане тим самим новим Лужним?) А Сергію успіхів і швидшого повернення в Динамо вже як повноцінного гравця основи! :)
Показати
Нет. Не станет. Лужный - боец, берсеркер старой закалки. Среди нынешней молодежи Динамо (да и не только Динамо) ребят схожих с ним по духу - нет и не предвидится в ближайшие лет пять.
а де логіка в твоїх словах??? ти на пальцях склав сценарій "а як би", і ще когось ганиш за погану логіку, цирк :)
Показати
Логика? Я спрашиваю об этом у тебя и сделал предположение! Если следовать этой логике, то выходит в конце 90-х ДК было фармом Милана, т.к. туда ушли Шева и Каладзе...также как в ШД ушли Девич и Тайсон и МХ стал по вашим словам фармом ШД...Кому хош бошку задурите, что пресс служба ваша с Гранквистом, что фанаты с фармами...Видно это у вас новый вид психологической атаки(типа,кручу-верчу запутать хочу)-тоже неплохо, но лучше атаковать нужно на футбольном поле?
З приводу МХ все далеко не так. Курченко якраз провладний гравець, представник так званої Сім*ї, і поки що проектз придбанням ним харківського клубу як на мене виглядає спробою реалізації власних амбіцій і певна конкуренція в футбольному плані з Ахметовим (а певна тяжба з ним на політичній арені давно спостерігається). Якщо вже така п*янка, то зникнення таких фармів як Кривбас та Арсенал буде не найгіршим варіантом. Правда, якби ще й арендовець з зорею пішли в небуття в їх теперішньому вигляді - було б супер. Справа лише в тому, що нікому це не вигідно, в плані підняття суперництва і кучності клубів не на верху, а саме в середині турнірної таблиці. Так як середній клас характеризує суспільство, так клас середняків характеризує чемпіонат. Навіть формат чемпіонату з 12 команд дав би потужний поштовх всім, навіть кротам, ні на мить не розслаблювати булки. А розширити ПЛ можна завжди. Якщо навіть і постане питання скорочення чемпіонату через зникнення 2-3 клубів, я буду цілком задоволений. Просто для клубів прем*єр-ліги треба висунути вимоги: 1) Стадіон мінімум тисяч 12, котрий відповідає мінімальним вимогам УЄФА по технічним аспектам і комфорту для вболівальників. 2) Тренувальна база з усім необхідним для тренування і проживання гравців і персоналу. 3) Гарантії інвесторів та акціонерів по мінімальній сумі бюджету на сезон (ну в нинішніх реаліях мінімум 10 млн. євро). 4) Власна футбольна академія з визначеним числом випускників щороку з їх обов*язковим загранням в структурі головної команди, молодіжки і дубля. 5) Наявність комплексної програми фінансового, маркетингового розвитку, стратегія роботи з вболівальниками (котрі мають відноситись асоційовано до клубу). Перше питання: кому це треба?! А найперше це треба ПЛУ, яка позиціонує себе як комерційна структура, котра покликана зароблять гроші на футболі, не тільки як видовищі, а і як на бізнесі. Хай буде навіть 10 клубів: Динамо, кроти, мкг, Дніпро, Чорноморець, Ворскла, Таврія, Карпати, та ж сама Волинь ну і якась зоря/мд/кривбас, якщо потягнуть. Виграє найперше наш футбол, рівень чемпіонату, а як резултат - і Збірна. Хто з першої ліги виконає такі вимоги - будь ласка, можна розширюватись.
Показати
ну вообще-то не совсем правильно относить мд к тем клубам которые без сдаионов баз и тд...может вам напомнить на чьей базе в донецке базировалась если я не ошибаюсь именно наша сборная? очень достойная база+хорошее финансирование+стадион вроде как не самый плохой... вообщем я б не списывал просто так их. тут больше вопросов по Волыни чем по Металлургу)
сходи в туалет, попустить :D
Показати
ты так и не ответил на мое замечание. недочеловечишко
Шановний, в психлікарні вихідний і Вас додому відпустили, що маєте змогу в інтернет зайти?))) І чисто заради мене, приємно, хоча не варто було так перейматися. Я виражав свою думку в міру толерантно, от у мене таке бачення просто-напросто. Хто має мізки і хоч трохи вміє мислити може і не підтримає мою сторону, то хоча б зрозуміє. А така школота, як ти, з мізками равлика, може лише лити брудну лайку (це у вбогих людей така захисна реакція).
Показати
шановный , почему ВСЕГДА ты недоволен успехами Месси ??? то видите ли он голы не красивые забивает то ЗМ не заслуженно получает. просто бесят такие неадекваты как ты
УГ, як на мене. Мессі феноменальний, не приховую, але давати ЗМ людині без трофеїв - тупо попса і моветон. Іньєста заслужив однозначно.
Показати
Это индивидуальный приз игроку. А трофеи пусть выигрывает команда.
ахахахах опять ты вылезло. на новости где у Месси, что то хорошо всегда найдется такое человечишко которое старается приуменьшить или оспорить его достижение. я уже писал что ты за человек но на этот раз не охота тебя затрагивать - вонять не будет
найвеличніші люди світу мають свої прізвиська, нікнейми, що стали всесвітньо відомими і я теж не розумію, що поганого в називанні ОВБ "Блохою" і ВВЛ "Лобаном". Та взяти історію, всіх властителів по іменам і псевдонімам називали ;) А щодо інтимних подробиць: так заради бога, діло молоде :) Дуже імпонує Ваша манера викладення певними есеістичними блогами, переплетення долі клубу і людини, згадування найдивовижніших моментів свого життя скрізь призму перемог і невдач рідного клубу. З нетерпінням чекаю нових блогів!!!
Показати
Алексей, тебе за комент плюс. Автору за блог два. Давай еще!
Коментарі по темі:
Веселить мене пан "Декстер". Таке враження, що він зараз матірю клянутись буде з приводу своєї правоти і єдиноправильності своїх екстрасенсорних здібностей :) Ніби й розумний персонаж, а мудрості не вистачає життєвої (це з віком майже ніколи не корелюється, як практика показує). Із серії тих людей, що завжди попереду всіх бігають. Віду купляють - ганьба, цирк, не заграє. Віда заграв: а я давно казав, що він класний гравець і розкриється. Віда не заграв: я ж казав, я ж ще восени казав, що він ніякий не футболіст!!! Ну і так весь час :) Кидайте в мене помідори чи екскременти, але хоронити гравця, потенційного динамвіця Києва я завчасно не буду. Лише хочу, щоб він якщо-таки перейде, заграв наряду з Селіним, Гранквістом і ми нарешті отримали за багато років омріяний надійний захист.
Я більш ніж впевнений, що фінансова сторона даної угоди аж ніяк не зачіпає наші інтереси, щоб ми так сильно рахували гроші ІМС. І проводити паралелі з його грою в ДЗ, де купа проблем і так, не варто. Ну це по крайній мірі нерозумно давати прогнози і апріорі ставити хрест на хорвату. Весною побачимо, що він нам награє, чи взагалі він підпише контракт навіть не відомо. А біблійські плачі вже кругом чути.
Показати
Не согласен с вами по поводу того, что финансовая деятельность клуба нас не касается. Игорь Михайлович не директор супермаркета, а публичное лицо, владелец клуба за который болеют миллионы и не только в нашей стране. У каждого футболиста есть своя цена, согласен это понятие субъективное, но тем не менее. Когда клуб переплачивает за футболиста или затягивает с его уходом при наличии выгодного предложения это всегда плохо для клуба, а значит и для его болельщиков. Кроме того что это наносит удар по имиджу руководителя, как не умеющего вести дела, это еще и приводит к тому, что клубу и дальше выставляют завышенные ценники. Мне, например, очень неприятны сравнения моего клуба с российскими или арабскими "денежными мешками" сорящими деньгами направо и налево, тем более что нам до них очень далеко. Как это все касается лично нас с вами? Все просто, деньги не так часто лежат "мертвым грузом", чаще они вложены в какие то проекты, исходя из этого, руководитель клуба покупая неоправданно дорогого(намекаю на Виду) игрока изымает эти деньги из оборота в экономике страны, а это в свою очередь касается всех граждан. То о чем я говорю касается не только ИМС, но и Ахметова, Коломойского и т.д. Клуб должен зарабатывать или во всяком случае стремиться к этому, а не "бросаться деньгами". Я очень уважаю ИМС, но для него Динамо всего лишь очень дорогая любимая игрушка! А мне очень хочется гордится не только титулами или игрой команды, но и разумным профессиональным менеджментом.
Люблять київські вболівальники на кшталт учасників програми "Битва екстрасенсів" видавати передбачення майбутнього. То пророкують успішну участь гравцям, котрі і близько не виправдовують очікувань, то навпаки гноблять його, коли він навіть ще не приземлився в Борисполі. Пройдуть збори, відіграє бодай десяток матчів - тоді і робитимемо висновки. А зараз лише лунати можуть попереджувальні вистріли в повітря з організму. А наше "ятакдумаю", по суті, нічого не варте.
Показати
Олексій, дело не в том заиграет ли этот игрок в Динамо. Тут больше вопросов к ИМСу и тренерскому штабу. ЗАЧЕМ нам не дисциплинированный игрок очень посредственного уровня, без нашего паспорта, за 6 лямов??! Это просто бездарность руководства, если это правда конечно.
Автор: Олексій
14 травня 2011 22:08
Дай, Боже, дурням розуму і хоч трохи совісті!!!
Як відомо, сьогодні на Контрактовій площі в столиці України пройде чергова показова провокація з нагоди святкування кротами якогось там дня народження якогось там юзівського клубу . Так от, шановні, х...
Автор: Олексій
5 жовтня 2010 22:58
До зими ще довго!..
Вже давно велися розмови про звільнення Газзаєва(ще з весни), але втілення цих розмов ми отримали лише в перший день жовтня. Що ж, рішення прийняте, не буду судити правильне чи ні. Я не про те. Наразі...
Автор: Олексій
1 жовтня 2010 14:02
Нижче впасти вже не можна...
...Тому що Динамо вже на дні... Боже ж ти мій, що треба зробити, щоб щось змінити?! Я ніколи не панікував, я завжди підтримував клуб, команду.. Але ж і найстійкішій психіці колись приходить край і розлад, ці футболісти-тренер-президент вбили віру(це найстрашніше) в покращення і прогрес ще одного палкого вболівальника...
Автор: Олексій
18 серпня 2010 14:21
Динамо - Аякс. Моє бачення.
Вчора відбувся один з двох матчів, про які кажуть, що вони вирішують долю сезону для клубу. Ні для кого не секрет, що амбіції Динамо вже десятки років - це гра на найвищому рівні в Європі, до того ж заробляння там великих грошей...
Автор: Олексій
29 червня 2010 00:31
Сучасному футболу - сучасний апгрейд!
Футбол - гра №1 у світі. А тому важко собі уявити, скільки років життя сумарно втрачають за матч вболівальники, скільки літрів вони випивають заспокійливих, скільки "з горя"(а не на радощах, що є суттєвою різницею) випивають алкоголю! Одна справа - програш твоїх улюбленців по грі, це життєво і проти цього не підеш...
Теги: #ЧМ 2010 #ФИФА
Автор: Олексій
13 червня 2010 23:45
Німеччина - Австралія
Як на мене найцікавіший і найвидовищніший матч чемпіонату наразі. Якщо, звісно, взяти до уваги гру лише німців). Суто німецька перемога, суто німецький тотальний контроль м'яча, суто німецький залізобетонний захист і, як не дивно, не німецька фантазія в атаках і не зовсім німецький етнічний склад збірної...
Автор: Олексій
3 червня 2010 23:34
Вже чути гімни вувузел...
Вже приблизно 7 діб залишається до наймасштабнішого, найфеєричнішого і найвидовищнішого футбольного форуму в світі: до нас наближається Мундіаль. І що саме цікаве, саме цей ЧС може викликати найбільший резонанс в світі через можливі несподіванки...
Теги: #ЧМ 2010
Автор: Олексій
14 травня 2010 12:38
Кажете, Європа?..
Динамо Київ - найславетніший клуб Східної Європи. І нехай зараз в ігровому плані є багато проблем, статус все-таки спонукає до дотримання певних норм і правил гри на футбольному ринку. Найбільше мрій...
Теги: #Динамо