Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 374
БД теж не топ-клуб??? Це був би шикарний варіант для Андрія!
Показати
mr. Jambo, Згоден якщо не БД тоді не знаю який топ клуб їм потрібен
Мене дуже дивують коментарі накшталт "В свое время и Шева и Ребров и Каладзе и Лужный уходили и у болельщиков сердце щемило, а как Динамо будет? Ничего, все Ок,". Після цих продаж Динамо з півфіналіста ЛЧ перетворилося на команду, для якої 3тє місце в груповому раунді - потолок. І ви серйозно вважаєте що це не сильно вплинуло на гру команди???
Показати
mr. Jambo, Та никто не вечен! Тогда не так школа динамовская работала, а сейчас могут вполне конкурирующую вторую команду заявлять. И о чем вы вообще? Команда всего раз вышла в полуфинал ЛЧ и такая ностальгия? А сколько клубов игроков продают и на этом живут и своих воспитанников продают, тут нужно структуре клуба, селекции как следует работать, а не видеть панацею в одном Ярмоленко!
Мені здалося, чи він співав гімн України? якщо так, то мегареспект
Показати
mr. Jambo, Да спiвав.
_Cezar_, а хто в цьому винен? Зоря в ще гірших умовах перебуває, тому що в них немає такого фінансування. Осіли собі в Запоріжжі, грають спокійно і завойовують свого вболівальника. А ця недокоманда тільки воду каламутить без зупину, то їм календар не такий, то вболівальники не такі. Самі ж вибрали жити в Києві, а грати в Львові, а потім ще жалуються на постійні перельоти. Хіба це не верх дібілізма??? Що їм завадило осісти в Черкасах чи Сумах, зробити нормальні газони і грати в своє задоволення? Фінансування дозволяє
Показати
mr. Jambo, у Зари и Шахтера цели разные.
продавать тільки якщо запропонують солідну суму. Якщо продамо, з гравців з світлою головою залишиться один Мігель (для якого на 90% цей сезон буде останнім в ДК) Буяльський ще не готовий до серйозних матчів, а грати з парою Сидорчук-Гармаш якось не дуже цікаво. Все одно через рік прийдеться виходить на ринок максимум в наступному році і шукать нестандартного гравця на цю позицію.
Показати
+
З ким ми тоді грать будемо?) Тоді в УПЛ взагалі не буде на що дивиться
Показати
Та я жартую, друже))
Мбо спочатку продать треба, і скоротить зарплатну відомість. Тео до ЛЧ вилікується. А на МетаЗапи-Олімпіки і Кравець підійде)
Показати
Тео только вылечится к средине осени, а там еще много времени уйдет что-бы форму набрать. Раньше весны на него не стоит надеяться.
Він то толковий малий, хотів би його бачити в ДК, але куди нам 5ого форварда на одне місце на полі?) Он Мбо ще ніяк втюхать нікому не можемо. Центрфорвард зараз явно не наша головна проблема)
Показати
Ну в Монако можна було б виторгувати )) А хто в Нас?? Мбо піде (якщо залишиться то в Динамо 2) оскільки не має бажання грати, Кравець?? (Ви жартуєте??) Тео хороший форвард але травмований, Моралес не поганий можливо у нього все получиться, Але Траоре нам би не завадив...
Дмитро завжди відзначався адекватиністю. respect!
Показати
Да, пожалуй, поадекватней Шахова.
Виноват, я, конечно, имел в виду Франкова.
Якщо в нього раніше були проколи, це ще не привід його карать навіть за найменший натяк на порушення дисципліни. Я не говорю в загальному про його поведінку, а тільки про даний конкретний момент, в якому його покарали просто Ні-За-Що, ще й налаштували проти нього свою ж команду. Так може йому тепер і при бігові перестать руками махать, а то вдруг якомусь ідіотові знову здасться шо він вдарить когось хоче??
Показати
найменший натяк? та невже? він взагалі не повинен був ногами махати і давати привід для картки в цій ситуації! тим паче, одна картка в нього вже була!!! невже забув, що за пару хвилин до цього отримав??? чи не бачив як суддя судить? що за кожної нагоди картки раздає??? так що Хачеріді своєю нестриманою поведінкою в черговий раз підставив власну команду!!! і критика з боку Реброва цілком випрадана!!! бо неоднарозово з ним про це говорили і знову те саме, власні емоції на першому плані при цьому, що Жені завтра 28 виповнюється, вже не маленький хлопчик
поддержу полностью мр. Джамбо.
No results found.