Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 13
Ну да, ти правий, але я не думаю, шо проблема в ІМС. Всі ж, тіпа, розумні і все знають про футбол, а на виході - ноль, і не тільки в ДК.
Показати
На жаль чудес не буває старий, риба гниє з голови, весь мій життєвий досвід говорить за це: який хазяїн, така у нього і фірма
Я не зовсім згоден, dapazon. Але які твої варіанти з тренером? Я особисто проти іноземця. Реально на полі потрібна дисципліна і бажання грати. Один такий Газзаєв вже був, Блохін - в збірній, Лужний - не варіант. Кварцяний з Волині не піде, хоча було б цікаво... А по гравцям... Я б точно ше кілька додав, то я, в основному, по вчорашній "основі" пройшовся. Ше можна Каддурі, Єрьоменка, Алієва...
Показати
С тренером вопрос сложный. Мне из специалистов, работающих в УПЛ, симпатичны Ковалец и Кононов - вот такая у меня дилетанская симпатия )) А вообще, (я бумаю, ты со мной согласишься) проблема Динамо, прежде всего, в президенте.
Так Лужномі ні разу не дали повноцінно, на свій розсуд підготувати команду! Групу ЛЄ він то виграв!
Показати
Выиграл группу, но увеличил отрыв Шахтёра до 12 очков. Ещё раз говорю, на эмоциях можно провести несколько матчей - тот же Шитов и др. игроки БАТЭ настроили динамовцев на игру сильнее тренера, но, когда злости на соперника не было, мы получили 0-2 от Оболони. А ведь оболонь вряд ли сильнее БАТЭ, правда? Я не уверен, что Лужному необходимо давать шанс в Динамо. Пусть возглавит Сталь из Алчевска (например) и выведет её в УПЛ. Пусть покажет, что способен решать задачу на сезон, а не по принципу - а вдруг у него в Динамо получиться.
Любий нормальний вболівальник з очима легко назве гравців, які не відповідають рівню ДК.Питань нема: Попов, Сілва, Нінкович, Мілевський, Кравець. Шкода Суркіса: гроші тренерам дає, а результату ноль.
Показати
Короткий список у тебя получился :) Я бы ещё добавил пару-тройку игроков ... а то и все пять ))
Милевский я бы не согласился... Бывают полезные выстрелы, как этот пас. И Алиеву надо давать больше шансов. Вспомните его голы Порту, Спартаку, и за Локо с 40 м клепал, и за сборную Литве класные голы. А вот остальные на 100%. Я бы еще добавил ХЕРруну,Диакате, Алмейда, нынешний Бадр, а также селекцию, тренера, стадион, посещаемость, и т.д...(
друже, ти себе і нас всіх пожалій а не Суркіса, з того станеться! Та він заробляє на клубі а не фінансує, філантроп мл..
Коментарі по темі:
Та Денисов задрав: вічно вякає про якісь порушення, які крім нього ніхто не бачить. Ахметов же нормальна людина, чого не звільнити абсолютного хама і повного профана!?
Показати
Ахметов же нормальна??? Дааа...
Блін, ну це просто жесть! Я поважаю ЮрПалича, але всім тренерам давали шанс + передсезонку. Лужний же з розвалюхи зробив команду!
Показати
Лужний з розвалюхи зробив команду, яка в результаті відстала від кротів на 12 очок в чемпіонаті України... А те, що ми вийшли з такої слабкої групи Ліги Європи, не є для мене великим аргументом, бо з такої групи Динамо навіть у напіврозібраному стані зобов'язано виходити.
Та скільки ж можна! Як можна говорити про Коноплянку, який проявив себе в Дніпрі, бо йому дали шанс пограти, в той час, як ми купуєм аргентинця при "супер талановитих" Калитвинцеві, Гармаші і Петрові!Таке враження, шо в ДК шось толкове вийде тільки тоді, коли пусті розмови про українізацію складу переростуть в реальну політику. Мда, не скоро це буде :(
Показати
да. лучше бы Днепр хотел бы купить Гармаша, Петрова, Калитвинцева...
Тренери, звичайно, молодці, але дуже вже часто ми скаржимся на недосвідченість... причому у всіх командах і на всіх рівнях.
Показати
в данном конкретном случае эти жалобы звучат логично
А можна писати по-більше? Попередні команди, кількість ігр, позиція на полі...
Показати
Он с 2006 года в Лансе,а до этого выступал за сербские команды.Летом вроде бы были слухи про интерес к нему со стороны "Зенита" и "Спартака",теперь вот нарисовали нас и "Рубин".Цена у него в районе примерно 3-4 лямов ойро),но это дело такое...
Нормальний мужик Єзерський, хоч я і вболіваю за ДК, але з Бангурою він правильно поступив. По-моєму, він і в Дніпрі когось з партнерів пнув, бо той не відпахував на полі. Бажаю повернутись у збірну!
Показати
Если я правильно помню,то в перерыве матча Днепр-Марсель(в интертото)он Костышына пнул))
No results found.