Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 7
Сука!!!! Вам хорошо, а от в Чернівецькій області не у у всіх чогось Цей канал є... ну бля... Знов в неті дивитися.... Я ХУЄ Ю!!!!!!
Показати
7 дней отдыха
А цікаво, правда...? Згадайте трансфери декілька років тому... купують якихось невідомих нігерійців, сербів, хорватів... а там буде видно заграють чи ні) Зараз ми говоримо про футболістів яких в своєму складі хотіли би бачити ну дуже пристойні клуби! Вважаю цей факт вартий уваги! Життя налагоджується панове!)))
Показати
"Життя налагоджується панове!)))" Ото ж...!)))
Та почитайте ви попередню статтю на динамоманії, де інтервю Суркіса, Він там сказав про атаку "МЫ УКОМПЛЕКТОВАЛИСЬ"!!!
Показати
Судя по последним его интервью перед приобретениями, нужно понимать всё наоборот.
А як ви думаєте, можливий варіант коли Динамо продає Мілю і Гільєрме, а купує Андре і Руїса?
Показати
нет... но все невозможное возможно
Так Милю ещё продать надо...(( Я, конечно, совсем не настроен на данную сделку. Пока что он не вернул долг клубу за приобретенное им "Maserati"( Пусть пашет!!!
Не облом!!! Я думаю Суркіс його дістане, 17 мнл за гільєрме не пропадуть)))
Показати
не 17, а 9-10 + какие-то проценты со временем...
Не вірю! Просто Каха хоче піти з мілану бо розуміє шо вже в основі не заграє, і таким чином агент нагадує футбольній Європі про свого підопічного.
Показати
Никуда сейчас он не хочет уходить! Читал его вью-"Будет новый тренер,поэтому я остаюсь" Когда Леонардо его в состав не ставил-может,Каха что-то и сказал.А сейчас вылезло на TMW
Цікаво... Ну по 1ше відео Попова... http://www.youtube.com/watch?v=jQ1-azjy81U з нього видно шо захисник доволі пристойного рівня! То шо виходить... Як буде виглядати склад команди... Попов Лівий Зах., Маграно на місце Ярмоленка... А як же ліміт... Цікаво почитати хто шо думає про це...
Показати
опоздал =))
No results found.