25 жовтня 2024 14:14

Джонсон про Тухеля: "МЮ упустив шанс, не призначивши його. Такі топ-фахівці з'являються нечасто. Я щасливий, що він тепер у збірній Англії"

Глен Джонсон назвав Томаса Тухеля топовим фахівцем.

Про призначення німецького фахівця на посаду головного тренера збірної Англії було оголошено 16 жовтня. Тухель розпочне роботу 1 січня.

- Як ви вважаєте, чи мав «Манчестер Юнайтед» поборотися за Томаса Тухеля до того, як він отримав роботу у збірній Англії, і чи раді ви призначенню колишнього тренера «Челсі» до збірної?
– Я на сьомому небі від щастя, що він тепер є головним тренером збірної Англії. У нас чудова команда, і тепер у нас фантастичний тренер. Хлопцям сподобається працювати з ним, і я здивуюсь, якщо він не вичавить максимум із цього складу.


Так, я вважаю, що «Манчестер Юнайтед» змарнував шанс, не призначивши його раніше. Мені незручно це говорити, коли на посаді вже є тренер, але такі топові фахівці з'являються нечасто, а робота в Манчестер Юнайтед складна і вимагає особливого характеру, щоб все змінити, - сказав екс-захисник Ліверпуля і збірної Англії.