25 жовтня 2024 20:34

Артем Кравець – про експерта на ефірах MEGOGO: "Хачеріді точно додав би трішки хайпу"

Радник президента «Динамо» Артем Кравець розповів у ексклюзивному матеріалі Tribuna.com, що доволі органічно та комфортно себе почуває у ролі експерта на ефірах MEGOGO.


– У мене ніколи не було проблем з висловлюванням своїх думок. Тут на кожен ефір є програма і завжди проходимось по змісту перед початком студії. Та і самотужки також за деякий час до ефіру, щоб підготувати якісь моменти заздалегідь.

– Наскільки вам складно критикувати клуби та гравців, з якими ви знайомі? Як зберігати об'єктивність?

– Чесно кажучи, я думаю, що коли конструктивна критика, то всі це розуміють. Все ж таки досвід футбольний, який в мене є, дає свій відбиток. Я розумію, що не завжди за ті помилки, які роблять футболісти, їх потрібно так критикувати, як в нас буває. У багатьох ситуаціях всі все розуміють і треба їм пом'якше щось сказати. Те, що я найчастіше і роблю. Критики буде достатньо і без мене. Тому я більш мʼяко стараюсь висловитись.

– Бачите ви зараз когось з колишніх і нинішніх гравців «Динамо», хто міг би бути класним експертом?

– Я по персоналіях так не знаю, це все залежить від бажання людини. Тут прямий ефір так само. Домовленостей немає, але є попередні сюжети. Є сценарій, але багато чого йде не по сценарію. Це вже залежить від кожного конкретного футболіста, який був або є. Це не так просто зреагувати, а тим паче коли треба зробити це перед камерами.

– Володимир Кобельков казав, що Євген Хачеріді. на його думку, здається, вписався б.

– Євген Хачеріді точно додав би трішки хайпу. Бо Женя така людина пряма, яка каже правду матку і не соромиться своїх думок. Я не можу сказати, що це погано або добре. Він просто така людина. Я таких людей люблю, - сказав Кравець.