25 жовтня 2024 19:09

Журналіст: "Якщо зараз "Шахтар" програє "Динамо", я не знаю, що надалі може затримати пана Пушича в Україні"

Журналіст «ТаТоТаке» Михайло Співаковський висловив думку, що в разі поразки від «Динамо» головний тренер «Шахтаря» Маріно Пушич може залишити свою посаду».


«Я б сказав, що цей матч має певні шанси зламати і перевернути локальну історію українського футболу. Перший аспект – якщо «Динамо» перемагає, то відрив 9 очок. Я не кажу, що це кінець. Я кажу, що «Динамо» Шовковського дуже важко втрачає очки з будь-ким, окрім «Шахтаря».


Дуже важко взяти очки, якщо ти не «Шахтар». І я бачу, що цей «Шахтар» поки що Пушича, який сам втрачає очки де-небудь, – це команда, в якій зараз немає нічого сталого, що передбачає, що вони зіграє наступну весну так, як вона зіграла попередню.


Другий аспект. Не тільки мені здається, що, напевне, якщо зараз «Шахтар» ще програє «Динамо», враховуючи і першу причину, про яку я сказав, я не знаю, що надалі може затримати пана Пушича в Україні.


Палкін та Срна? По-перше, в мене немає впевненості, що вони в цьому питанні на одному боці. По-друге, можна скільки завгодно, як Даріо, говорити, що Пушич – наш містер, наша пусічка, наш кращий тренер, що його обожнюють футболісти. Я в це вірю, класний чувак, мені дуже подобається. Але тут вже трохи по-інше. Тут я ще одна людина, від якої дещо залежить, якщо не все залежить…», – сказав Співаковський.