25 жовтня 2024 21:18

У росії футболіста збірної обізвали дурнем через переїзд до Європи

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Нападник збірної Росії Федір Чалов став об'єктом критики з боку колишнього футболіста московського ЦСКА Володимира Пономарьова. Учасник чемпіонату світу-1966 накинувся із образами на гравця грецького ПАОКу через те, що той вирішив виступати в Європі.


Про це Пономарьов заявив в інтерв'ю порталу "РБ Спорт". Бронзовий призер чемпіонату СРСР у патріотичному угарі фактично звинуватив Чалова у зраді країни та армійського клубу та додав, що після виступів за кордоном 25-річний форвард буде нецікавий російським клубам.


"Дорога до ЦСКА закрита. От дурень. Такі гроші сплачує клуб. Був би улюбленцем, забивав би свої голи з двох метрів і добре. Заробив би божевільні гроші. А зараз він нікому не потрібен. Він уже втратив свій авторитет. Нехай тепер шукає собі роботу там у Греції, у якійсь командочці. Ну чи може у Першій лізі комусь знадобиться. Дурник він молодий. Адже він пограв у Швейцарії, чи не так? Був у Європі, але на нього ніхто не звернув уваги. Я казав, не треба йому нікуди сіпатися", – сказав Пономарьов.