25 жовтня 2024 22:54

Після 12 років роботи. Директор з пошуку та підбору персоналу "Ліверпуля" йде з клубу

Директор з пошуку та підбору персоналу "Ліверпуля" Дейв Феллоуз йде з клубу.


За словами офіційного сайту, Феллоуз хотів піти з посади разом з екстренером команди Юргеном Клоппом. Але відклав своє рішення і залишився на посаді, щоб допомогти з переходом до нового футбольного керівництва, перш ніж піти.

Феллоуз подякував керівництву "Ліверпуля".

Для мене було великою честю працювати в цьому неймовірному футбольному клубі. Фантастичні люди, починаючи з уболівальників, роблять його таким особливим. Я дуже вдячний за можливість працювати з такою кількістю талановитих гравців і колег у минулому і сьогоденні, які тепер стали моїми друзями.

Керівництво тут - світового рівня. Я не сумніваюся, що вони продовжать процвітати. Їх підтримують чудові люди з багатьох відділів, з якими мені буде не вистачати роботи, але з якими я продовжу підтримувати зв'язок , - сказав Феллоуз.

Генеральний директор FSG (компанія власник "Ліверпуля", - прим. ред.) Майкл Едвардс подякував Феллоузу і сказав, що такого фахівця їм буде не вистачати.

Дейв був надійним колегою протягом більш ніж 10 років і близьким другом протягом двох десятиліть.

Я поважаю його рішення і бажаю йому тільки успіхів у всьому, що він робитиме далі. Він і його сім'я завжди будуть бажаними гостями в нашому клубі після того, який внесок він зробив. Нам буде його не вистачати, - сказав Едвардс.

Феллоуз залишиться в "Ліверпулі" до кінця року.

Феллоуз приєднався до "Ліверпуля" у 2012 році. Раніше фахівець працював в англійських клубах таких як "Манчестер Сіті", "Ньюкасл Юнайтед" і "Болтон Вондерерс". Завдяки його роботі клуб вигравав трофеї як в Англії, так у Європі та світі.