24 жовтня 2024 21:37
38

"Рома" – "Динамо" 1:0. Три матчі, нуль очок, нуль забитих м'ячів, 35-е місце у Лізі Європи

"Рома" - "Динамо" 1:0


"Рома": 99. Свілар - 22. Ермосо. 5. Ндіка, 10. Челік - 59. Залевські, 17. Коне, 28. Ле Фе, 61. Пізіллі, 3. Анхелінью - 35. Бальданці, 11. Довбик

Запасні: 89. Марін, 98. Раян, 4. Крістанте, 7. Пеллегріні, 12. Абдулхамід, 14. Шомуродов, 15. Хуммельс, 16. Паредес, 21. Дібала, 66. Сангаре


"Динамо": 35. Нещерет - 24. Тимчик, 40. Біловар, 4. Попов, 32. Михавко, 2. Вівчаренко - 18. Андрієвський, 15. Рубчинський, 91. Михайленко - 9. Волошин, 39. Герреро

Запасні: 1. Бущан, 51. Моргун, 3. Дячук, 6. Бражко, 10. Шапаренко, 11. Ванат, 20. Караваєв, 22. Кабаєв, 23. Малиш, 29. Буяльський, 44. Дубінчак


"Рома" - "Динамо" ON-LINE


Прев'ю

У третьому турі основного раунду Ліги Європи "Динамо" в Римі проведе виїзний поєдинок проти "Роми".


Нагадаємо, що перші дві гри у турнірі кияни програли. Спочатку команда Шовковського поступилася "Лаціо" (0:3), а потім "Хофенхайму" (0:2).


Римляни ж розписали мирову з "Атлетком" (1:1) і мінімально поступилися "Ельфсборгу". Щодо останніх матчів, то "Динамо" розгромило "Оболонь" (5:1), "Рома" програла "Інтеру" (0:1).


"Біло-сині" у своїй історії зустрічалися з "Ромою" чотири рази. У двох іграх динамівці святкували перемогу (3:0 та 2:0) та у двох програли (0:2, 1:4).


У сьогоднішній грі кияни не зможуть розраховувати на Ярмоленка, Пiхальонка, Шепелєва та Себальоса.


Орієнтовний склад "Динамо":

Бущан – Тимчик, Попов, Михавко, Дубінчак – Бражко, Шапаренко, Буяльський, Караваєв, Кабаєв – Ванат

Головним арбітром зустрічі призначено Сердара Гезюбююка.


Пряму трансляцію можна буде переглянути на каналі OTT-платформі MEGOGO. "Динамоманія" проведе текстову онлайн-трансляцію

Якщо не вразовувати цей тупий пенальті від Михавка, то у нас навіть більше моментів було. Ставка Шовковського зрозуміла і має право на життя, але... Для чого це Тарас зробив не можу зрозуміти. Сподіваюсь в наступних матчах буде грати Дячук чи Себальйос, а Тарас на банці подумає над своєю поведінкою.
Сховати
Cossack 1927, стиль гри зрозумілий. Але підхід, ну не знаю, ти поспішаєш, плюс платиш гроші за трансляцію, а все беззудо і аби не пропустити. Хто тікати буде в напад і розгоняти атаки? Сподіваюсь на 2 тайм
Сховати
Zeit, У нас основа навіть проти Зальцбурга зіграти на рівних не може (якщо не слідкуєте, то подивіться на їх результати в ЛЧ), то шо ви очікуєте від резерва?
Сховати
Cossack 1927, Слідкую і всі ігри бачив. Я ж про все в цілому. Більш того, я погоджуюсь з тактичним підходом, але це не варіант пів основи знімати. Якби тут були Шапа плюс Ванат, то при такій тактичній схемі було б дуже цікаво. Моя думка.
Сховати
Zeit, Так, можливо, але в команді вирішили що на сьогодні не підпустити шахту в чемпіонаті важливіше ніж претиндувати на очки в ЛЄ.
Ті моменти, що були, як на мене, через те, що італійці розслабились
Якщо не пропустимо, то хвилин за 25 може вийдуть Ванат з Шапаренко
Ми точно будемо в раю. Ми - мученики. Я не знаю навіщо я це дивлюся
Сховати
Zeit, +100500
Zeit, Мученики це ті хто кожен день на війні втрачає своїх рідних та близьких, це ті кого рашисти катують і вбивають в полоні, а Ви ...просто можете вимкнути телевізор.
Сховати
Santos, от давайте окремо.ну справді.
Сховати
Zeit, Я цілком розумію Вашу реакція на реалії динамівського сьогодення. Але ж, на мій погляд, все таки треба розуміти, що зараз коїться в країні і не вимагати від гравців УПЛ того, чого в силу своїх можливостей вони дати не в змозі.
Наш перспективний топ гравець,знову відзначається.На жаль на даний момент Динамо і футбол,це різні речі,ну не вміють вони грати,взагалі.Критикувати можна гравців,а цих людей в формі Динамо ,навіщо?Не заслуговують.
Може й добре, що другим складом граємо. Поки в захисті, грають такі унікуми як Михавко, ми завжди будемо пропускати в Європі більше, ніж забиваємо. Тут би й праймовий Мессі не допоміг.
Сьогодні в ролі плеймейкера Нещерет,що ж подивимось.
Команда в кожному матчі повинна бути настроєна на перемогу,якщо буде розгром,це на совісті Сашо.
Склад на трієчку. В сенсі 3:0
Цілком логічне рішення. Ми вже три роки без жодного тітула! Про перспективи Динамо в ЛЄ годі й казати. Залишаються УПЛ та КУ. Доречі, Ворскла в Кубку вже в середу, через два дні після кротів. Буде важко.
Ничего себе составчик, прям на кубок Украины)
Сховати
Google, будет смешно и приятно, если он выстоят на ничью в матче))
дуже захисний склад, 3 центральних захисника, 2 опорника ...мабуть треба ще воротарів...теж, 3 )