Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 40
Аргументи?
Показати
Мисливець, на це питання Щацьких вам окремо не відповість. Але спробую я. Динамо під тренерством СаШо грає цілком за чемпіонським графіком. Точно не підраховував, але зіграно десь 20 матчів, і в них лише 1 поразка і 2 чи 3 нічиїх. Якщо так гратимуть у наступному чемпіонаті від самого початку, то хіба це не аргумент у боротьбі за золото?
Мисливець, аргументи, 42 млн на трансферах, вони поміняли 3 тренера, кожнлму платили по 1-3 млн зп. І ми відставали на 4 очка.
При тому що ми програли через пеналь. Вибачте мені але це і є аргументи в нас немає грошей але ми на рівних граємо. Плюс ви не забувайте про доп стимуляцію команд проти нас. Вони бояться нас як вогню. Ще раз в них тільки гроші. Все. Немає нічого особливого в цьому клубі. В нас є майбутнє нашої молоді бо ми її підпускаємо до основи.
Terz, що було б ніхто не знає.в той час багатіїв вистачало,а те що Динамо деградувало і Суркіс нічого не міняє-факт.
Показати
Мисливець, и не поменяет. Он иначе не умеет, менталитет завис в 90-х
Суркіси добилися головного,всим стало пофіг виграють вони там щось,чи ні.Криза може тривати кілька років,а не десятиліть.В історії вони залишаться персонами,які знищили колись гордість України-Динамо Київ.
Показати
Мисливець, тут палка о двух концах. При них Динамо жутко деградировало, факт. Но, если бы в определенный момент истории они не взяли бы Динамо, неизвестно, сохранился ли бы клуб вообще.
Як раз кротяче бидло і дослухається.Приклад Іщенко з бєліком.Данєцкіє це стан душі і змінити його не можна,хіба що закопати в яму ,і то потрібно поливати гербіцидами щоб який небудь ядовитий бур'ян не виріс.
Показати
Мисливець, данєцкіє... а еще есть днепровские, харьковские, луганские. И все не такие, как кому-то хотелось бы. Пока будут "донецкие" и "львовские" - не будет "украинских". Делим, смотрим на результат деления, наслаждаемся
Емоцій багато,а майстерності не вистачає.
Показати
Мисливець, даже не мастерства, а хотя бы просто квалификации
На жаль,клуб не існує і не робляться навіть слабі потуги для його створення.Ні селекції ,ні аналізу,ні тренерскої думки,взагалі нічого крім базікання про 300 мільйонів.А де толкові менеджери?
Показати
чистое любопытство. Те, кто минусуют подобные посты, реально считают, что на самом деле все не так, и имя клуба не дискридетировано жутким непрофессионализмом? Жаль людей, которые так думают, они не знают настоящего Динамо, которого, похоже, больше не будет
От в кінці чемпіонату і єврокубках побачимо як вони прогресують,а так чергове блабла,про 300 мільйонів і молоду команду.
Показати
Мисливець, а що він повинен сказати?
Що все погано?
Мабуть більш невмотивованого гравця чим Супряга,в Динамо не було ніколи.
Показати
Мисливець, та як сказати. Був один персонаж, про якого потім всі казали "екс гравець", але жодного матчу в складі першої команди не зіграв. Тренував тоді Блохін
Попов,Михавко,Сирота і Дячук.Справа Караваєв,зліва Дубінчак.То скільки захисників?І чи було таке в історії Динамо взагалі?
Показати
Мисливець, а ви точно матч дивились? Дячук грав правого захисника, бо Караваєв одразу перейшов зліва у півзахист
Мисливець, Міхавко перейшов в опорну зону
Грати на утримання з шістьома захисниками,це треба додуматись.Та ще і з аутсайдером.
Показати
Мисливець, та ми ж весь час звинувачували захисників, шукали й чекали на трансфери захисників. И шо? Знайшли? Лава запасних— жодного гравця в центр поля. Нападників немає. Просрали перемогу. Два удари в створ воріт....
No results found.